writing-img

Umik partnerja pred koncem seksa

clock-img

20.01.2011, 07:42

clock-img

Anonimen

Mogoče eno smešno vprašanje, ampak mene res zanima: če se vaš partner umakne preden mu pride (pazi varianta), kam potem špricne spermo? A mate skos robčke pripravljene al kako to zgleda?

Pa ne me mislit, da sem kakšna frklja, ki je komaj začela seksat, ker sem že poročena in imam otroka, samo nikoli nisva z možem tega prakticirala (najprej so bili kondomi, pol tabletke, pa nosečnost, zdej pa spet tabletke), zmeraj konča v meni in si res ne predstavljam, kam date pol spermo. user posted image user posted image

clock-img

20.01.2011, 07:50

clock-img

Anonimen

tud ko sem umela tabletke in potem ko sem bila nosečna ni vedno končal v meni, sedaj pa sploh ne, ker imamo pazi varianto.

vedno pozabiva na robčke user posted image . kje konča? na moj trebuh, na hrbet, med joške  po obrazu, v usta, v ritko...milijon  enih variant a ne? men bi bilo u iber dolgočasno, da mu vedno pride v mucouser posted image

clock-img

20.01.2011, 09:19

clock-img

Anonimen

od poroda se tudi midva greva metodo pazi ,brez zaščite,hm..največkrat si kar v roko konča ali pa na meni...

clock-img

20.01.2011, 10:29

clock-img

Anonimen

Na hrbet, na trebuh... Nikoli v roko ali v robček. Pa tudi v moja usta ali po obrazu nikoliuser posted image

clock-img

20.01.2011, 11:26

clock-img

Anonimen

Točno tako. Včasih mi paše v usta, večinoma pa kombinacija usta + povsod: po meni, po posteljiuser posted image . V roko nikoli. To mi je pa res malo mimo. Robčki pa prav tako. Je pa res, da me kasneje lepljivi občutek moti, no, takrat pa pridejo na vrsto robčki ali voda. Simpl.

clock-img

20.01.2011, 12:05

clock-img

Anonimen

**** cunjica !!! Niste še slišali ? Robček se dostikrat prilima na glavco.

clock-img

22.01.2011, 16:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

**** cunjica !!! Niste še slišali ? Robček se dostikrat prilima na glavco.

Kaj pa OSVEŽILNI robček user posted image

clock-img

24.01.2011, 13:09

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Kaj vas je pa sram, da ste same anonimne? user posted image
Pride mu name in potem obriševa. user posted image

clock-img

25.01.2011, 21:35

clock-img

goa

pencil-img

225

Pride mu na mene (trebuh, hrbet, noge) in obriševa. user posted image In ko končava oba pa iščeva kakšen robček, cunjo, ali pa pač vzamem iz omare kakšno spodnjo majčko user posted image  

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem