writing-img

Upanje umre zadne:)

clock-img

13.05.2011, 14:45

clock-img

maycy

pencil-img

92

Usem nosečkam čestitam. sem sicer nova tukaj hkrati pa vam sporočam, da se je tudi meni nasmehnila sreča. Kljub nerednim ciklusom zadnje 4 mesece sem končno dočakalauser posted image . Usem ostalim, ki pa se trudite in si močno želite pa držim pesti in upam da se vam kaj kmalu pokažeuser posted image

UPANJE UMRE ZADNJE:)

clock-img

13.05.2011, 14:58

clock-img

CariSSa10

pencil-img

191

maycy čestitke user posted image in dobrodošla user posted image
lepo user posted image in zdravega bebija !!! user posted image user posted image

clock-img

13.05.2011, 14:59

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Čestitke!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

13.05.2011, 15:07

clock-img

maycy

pencil-img

92

Najlepša hvala za sprejem in komentarja :)
Lep dan

***počakaj do 12.12, da te bom lahko imela v naročju ob sebi, da si bova lahko delila brezpogojno ljubezen***

clock-img

13.05.2011, 16:21

clock-img

vesper

pencil-img

936

maycy dobrodošla tudi z moje strani. Lepo, da si z nami delila svojo izkušnjo. Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

clock-img

20.05.2011, 16:17

clock-img

Gulia

pencil-img

48

Čestitke tudi v mojem imenu, želim ti čudovito nosečnost in čez 9 mesecev, zdravega user posted imageuser posted image Hvala, da si delila z nami svojo izkušnjo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem