writing-img

Uporabljate vok?

clock-img

01.03.2010, 12:50

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Prosim za čimveč informacij - ga uporabljate redno ali na vsake kvatre, kakšen dober recept , kje ste ga kupile...cena.

tenks

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

01.03.2010, 12:52

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz sem ga kupila v merkatorju, fejk...uporabljam pa ga v kuharske namene 3-4 x na teden....v namene prevzgoje pa ca. 2 x letno s polnim šusom iz leve proti desniuser posted image  oz. po potrebi....

...vox populi...

clock-img

01.03.2010, 12:59

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz sem ga kupila v merkatorju, fejk...uporabljam pa ga v kuharske namene 3-4 x na teden....v namene prevzgoje pa ca. 2 x letno s polnim šusom iz leve proti desniuser posted image  oz. po potrebi....

aha, potem praviš , da je vseeno bolje imeti litoželeznega kot fejkastega user posted image

clock-img

01.03.2010, 13:01

clock-img

rija

pencil-img

15589

odvisno od mišic na rokiuser posted image

...vox populi...

clock-img

01.03.2010, 13:11

clock-img

veronikab

pencil-img

1172

Jaz mam Tefalovo vok ponev, ki jo uporabljam vsak dan.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

clock-img

01.03.2010, 13:26

clock-img

muha1

pencil-img

666

Tudi jaz imam Tefalovo in si brez voka ne predstavljam kuhanja user posted image

clock-img

01.03.2010, 13:49

clock-img

Anonimen

kaj pa kakšen dober recept?user posted image

clock-img

01.03.2010, 18:52

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Tud jaz imam Tefalovega. Uporabljam pa ga 1-2krat na teden.

clock-img

01.03.2010, 21:32

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Mi mamo litoželeznega, smo ga dobili za darilo. Je sicer super za pogledat, pa saj se tudi skuha zelo fajn v njem, ampak je prilično neuporaben, ker je pretežek. Na vikendu imamo tefalovega (fejk) in ga veliko bolj uporabljamo.

- www.mojasobica.si -

clock-img

02.03.2010, 07:36

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kaj pa kakšen dober recept?user posted image

Zgleda, da ga vse uporabljajo za prevzgojo user posted image . Res bi prosila za kakšen recept.

clock-img

02.03.2010, 07:43

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

mi mamo tefalovega, ob priliki upam na litoželeznega... recept - vso zelenjavo ki je doma, narežeš na rezance (korenje, bučke, paprika, kitajsko zelje, gobe, vložen bambus,...) prepražiš v voku na hitro da vse ostane čvrsto, vržeš notri pest arašidov (nesoljenih), mal sojine omake in mal sezamovega olja, na koncu pa dodaš še v vodi kuhane ramen rezance ali riž; če hočeš pikantno dodaš še čili (svež ali olje) al pa ingver.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

02.03.2010, 07:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

piščančji file narežem na rezance, ga na zelo vročem olju popečem v kar najkrajšem možnem času, potem ga vzamem ven, dam noter sladko papriko narezano na kocke, malo česna, pečem tudi čisto malo, da se malo "posmodi" vsipam zraven pišanca, dolijem smetano za kuhanje in povrem in voila....meni zelo dobra jed je hitro gotova. soliš popraš ko je meso že skoraj pečeno. zraven riž.

...vox populi...

clock-img

02.03.2010, 07:47

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

hvala, felicita , rija.

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 2.3.2010 7:48:04 >

clock-img

29.03.2010, 01:58

clock-img

Lajči

pencil-img

272

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Prosim za čimveč informacij - ga uporabljate redno ali na vsake kvatre, kakšen dober recept , kje ste ga kupile...cena.

tenks

Sama sem ga enkrat zadela, vendar nikdar uporabila. Ga lahko podarim, če želiš. Zraven lahko dodam še malenkosti, ki bi ti morda prišle prav. Če želiš, sporoči.

< Sporočilo je popravil Lajči -- 29.3.2010 2:03:16 >

clock-img

29.03.2010, 09:53

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Imamo litoželeznega, uporabljamo pa čedalje manj, saj idukcija ni glih za vokuser posted image . Si mi pa dala idejo, da ga spet dam v uporabo-prevzgojni nameniuser posted image user posted image

Prej sem not pekla oz kuhala razno zelenjavo z mesom ali ribo, pa na koncu dodala testenine, riž, sveže začimbe, obvezno čili... tudi lignji so se not zelo fajn prepražili. Ampak mora biti plin, da se cel vok segreje, indukcija ki greje samo dno, je čisto nekaj drugega

clock-img

29.03.2010, 12:55

clock-img

Nixxa

pencil-img

7

Jaz sem ga dobila za darilo, ga uporabljam relativno veliko (ko se spomnim, da bi kakšno azijsko zadevo pripravila za jest). Največ receptov pa najdeš na kulinarika.net.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem