writing-img

Uporabnice Bugaboo Cameleon

clock-img

17.06.2008, 22:34

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Mene pa zanima kdaj ste svoje user posted image prestavle v športni sedež? Naš bo star 3 mesece, ko gremo na morje in bomo na morju 1 mesec, pa me zanima, če naj vzamem športni del s sabo al je prehitro? 

clock-img

18.06.2008, 18:37

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Meni se zdi prezgodaj. Zelo prezgodaj. Otrok, ki ga pazim je bil 7m v košari. Športni sedež je primeren od 6m naprej. Raje malo kasneje, kot pa prej. Sej bugaboo ima tak sistem, da lahko košaro malo nagneš, pa otrok vidi ven. Športni sedež pa res ni primeren. Bi se notri izgubil. Tako da športni del naj kar doma ostane.

< Sporočilo je popravil Lianna -- 18.6.2008 18:38:29 >

clock-img

18.06.2008, 22:48

clock-img

pegi1

pencil-img

137

tudi mi imamo ta vozicek. nasega smo dali v sportni del pri 5 mesecih, saj ni vec zdrzal v kosari, stalno se je dvigovaluser posted image .  pri 3 mesecih pa je absolutno prezgodaj in ni dobro za razvoj hrbtenice! otrok naj bi pravzaprav ze sam sedel, ko ga das v sportni sedez.
glede dvigovanja kosare, pa tudi to ni priporocljivo. mah verjemi, otrok pri 3 mesecih bo se cisto zadovoljno ajckal v kosari

clock-img

20.06.2008, 22:51

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Pri dopolnjenih 5 mesecih - pa se mi je kar izgubila v sedežuuser posted image

clock-img

23.06.2008, 21:28

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Mi smo košaro zamenjali pri sedmih mesecih. Smo pa šli tudi lani na dopust, ko je bila Hana stara 2,5 meseca in je bila košara super, ker je tudi ponoči spala notri. Dosti bolje je, da tako zgodaj uporabljaš za kakšen sprehod še lupinico, da mu malo spremeniš položaj.

clock-img

24.06.2008, 12:58

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Prehitro - še ko boste nazaj.

clock-img

04.07.2008, 18:06

clock-img

lubi

pencil-img

51

V navodilih jasno piše, da naj se sedež ne uporablja do 6 meseca starosti... mislim da je to kar pametno upoštevat...
sem pa tudi jaz naletela na tezave ob prvem vročinskem valu letos... košara je prava savna in bi ta mala po mojem notri se skuhala...
sreči je moja bila takrat stara ze 5 mes in praktično sama sedi, tako da uporabljamo zdaj sedez..

lp

kupi letno strehico za kosaro pa bo bolje...

clock-img

20.11.2008, 14:46

clock-img

tila1

pencil-img

25

Najprej lep pozdrav vseem.
Res bi bila hvaležna če mi bo katera znala pomagat rešit moje vprašanje, in sicer, imela bom Bugaboo Cameleon voziček, pa sem sprva mislila kar platnenega vzet, saj bo otroček na svet pokukal maja, in sem mislila, da zna bit flis precej vroč, ampak sem malo prebrala na njihovi strani, pa piše da ni ravno tako... Zdaj me pa zanima, če je katera uporabnica takega vozička in kakšne so njene izkušnje?
Hvala za odgovor že vnaprej

clock-img

20.11.2008, 17:29

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: tila1

Najprej lep pozdrav vseem.
Res bi bila hvaležna če mi bo katera znala pomagat rešit moje vprašanje, in sicer, imela bom Bugaboo Cameleon voziček, pa sem sprva mislila kar platnenega vzet, saj bo otroček na svet pokukal maja, in sem mislila, da zna bit flis precej vroč, ampak sem malo prebrala na njihovi strani, pa piše da ni ravno tako... Zdaj me pa zanima, če je katera uporabnica takega vozička in kakšne so njene izkušnje?
Hvala za odgovor že vnaprej

Misliš na barvni flis, ki se ga da sneti z vozička? Ja meni se je vedno zelo, da je otroku zaradi prevleke iz flisa vroče.

clock-img

20.11.2008, 20:22

clock-img

tila1

pencil-img

25

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Misliš na barvni flis, ki se ga da sneti z vozička? Ja meni se je vedno zelo, da je otroku zaradi prevleke iz flisa vroče.

Pri Bugaboo Cameleon vozičku je na voljo izbrati navadno platneno blago iz flisa... to mislim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem