writing-img

Uporabnice Pliko P3

clock-img

16.11.2007, 19:19

clock-img

Anonimen

Baje, da se pri Pliko P3 lahko spreminja hrbtni naklon in gre lahko povsem v vodoravno lego... Drži? Koliko naklonov pa lahko izbereš (upam, da ne samo vodoravnega in navpičnega)? 

Pri starosti koliko mesecev ste dale user posted image  v ta športni voziček? Pa naklon?

clock-img

16.11.2007, 21:50

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Ja naklon se čisto poleže, ima pa tri stopnje naklona. Ti novi P3, so primerni že za novorojenčka.

clock-img

17.11.2007, 00:26

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Gre čist v ležeč položaj, naša je bla od začetka v njem user posted image

clock-img

17.11.2007, 09:23

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

PP Pliko ima 5 nastavitev hrbtišča in se poleže tudi čisto vodoravno. Če te zanima PP od rojstva potem izberi morda Pramette model, kjer imaš malega lahko obrnjenega k sebi.
Če te zanima za večjega dojenčka pa je Pliko model OK.
Mi smo malega dali v športni del, pri 5-ih mesecih. Imela pa sem PP Culla model, to je klasični voziček. 
Ko otrok sedi se mi zdi športni del primeren. Če vzameš model Pliko pa ga itak lahko poležeš do konca. Nekateri vozički se namreč ne poležejo do konca.

clock-img

17.11.2007, 15:09

clock-img

Anonimen

Hvala vsem. user posted image
Imam pa PP Modular System Top in je user posted image  zaenkrat še v Navetti, vendar jo bo kmalu prerasel oz. mu ne bo več udobna,pa me je zanimalo za naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem