writing-img

Uriklult

clock-img

24.06.2009, 10:52

clock-img

LERO

pencil-img

828

Še eno vprašanje glede pozitivnega urikulta. A je ob porodu kaj nevarno za otročka, če imaš pozitiven urikult?

clock-img

24.06.2009, 11:06

clock-img

kalypso

pencil-img

354

če je urikult pozitiven, potem boš tako dobila antibiotike. vsaj logično je, ker to pomeni da imaš nekakšno vnetje mehurja ali sečil nasplošno. Imam enake težave. ampak moj urikult je bil nazadnje hvalabogu negativen, pred tem pa sem 5 dni jedla antibiotike. in ja, pri porodu se lahko otroček okuži s temi bakterijami, če jih ne zdraviš, lahko pa tudi že pred porodom. Zaradi tega tudi antibiotiki.

< Sporočilo je popravil kalypso -- 24.6.2009 11:08:28 >

clock-img

24.06.2009, 11:25

clock-img

LERO

pencil-img

828

Do poroda še imam 10 dni. Lahko pa se zgodi že kaj prej. Jutri komaj dobim izvid in upam, da se bom čim prej pozdravila. Imam pa to sr... še tretjič ali četrtič v nosečnosti.

clock-img

25.06.2009, 11:25

clock-img

kalypso

pencil-img

354

po moje ni panike ne glede na datum poroda, če se mudi, ti dajo antibiotik tudi v žilo, po moje v skrajni stiski naredijo tudi CR, ampak glede tega nisem sigurna, ti bo pa verjetno G razložil/a kako in kaj in v katerem primeru. Lahko pa da je vse OK in bakterije niso prisotne. Vso srečo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem