writing-img

Urolog - naročanje

clock-img

06.07.2007, 10:17

clock-img

Anonimen

Sem hotela zdajle ta malega k urologu na Polinkliniki naročit, pa imajo frajerji tajnico posneto, ki pove, da preko telefona ne naročajo user posted image user posted image user posted image  Da se je treba osebno z napotnico (imam) in izvidi (nimam) tam oglasit od 9-14 ure user posted image  in potem dobiš datum.
Kakšna logika je zdaj to? Zdaj moram na "far pošto" v Lj user posted image  Joj so komot user posted image

clock-img

06.07.2007, 10:59

clock-img

Eva28

pencil-img

9

Ko sem jaz prijavljala svojega sina k urologu na polikliniki so mi rekli, da naj pošljem napotnico po pošti, potem pa so mi nazaj poslali datum pregleda.

Sicer ne vem zakaj rabite pregled. Moj sin ima blago hipospadijo in si je zdravnik vzel vsega skupaj 3 minut za pregeld, pojasnilo in moja vprašanja.

Na pregled smo čakali od junuja do februarja. Za poseg je naročen septembra.

clock-img

06.07.2007, 11:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, jaz sem ga šla tudi k urologu na Polikliniko naročit osebno, mi je isto rekla po telefonu kot tebi.

Lahko pa vprašaš pri zdravnici, če lahko oni pošljejo napotnico in ti pošljejo datum, kot je napisala Eva.

clock-img

06.07.2007, 12:56

clock-img

Majabo

pencil-img

553

tut jst z napotnico tekla po datum za pregled pri urologu kar sredi sihta, sej drugac ne gre, pa se vrsta je bla, krizana gora
potem smo cakali pol leta, za tocno...res je, 3 minute pregleda
otroka sem morala posadit na ginekoloski stol s hlacami spuscenimi do kolen user posted image  seveda je dozivel histericni napad ko je doktor uletel brez pozdrava direktno njemu med noge user posted image  kak nacin!!!
in ker potrebujemo operacijo in mi diagnoza predvsem pa nacin lj zdravnikov ne "pase" sem se odlocila se za pregled v celju, in glej ga zlomka, tudi v celju na urologiji ne gre preko telefona, morm osebno pridt....no to se nacrtujem, dopust in izlet v celje!

clock-img

06.07.2007, 13:08

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem tudi morala kar po pošti poslat napotnico, pa so mi potem datum poslali nazaj z njo. So mi pa to po telefonu povedali, lani so se še oglašali.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

06.07.2007, 13:32

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

jaz sem pa dobila datum kar po tel,pa isto na poliklinikiuser posted image user posted image .je pa bilo to 1 leto nazaj.

p.s.uporabila sem majčkeno vezuser posted image user posted image ,priznamuser posted image

clock-img

06.07.2007, 13:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: marusa05

p.s.uporabila sem majčkeno vezuser posted image user posted image ,priznamuser posted image

Ti ti ti user posted image user posted image user posted image

No ja, mam zdaj vsaj izgovor, da MORAM user posted image  v ponedeljek v LJ (pravzaprav me bolj razprodaje mikajo) user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2007, 13:52

clock-img

srki

pencil-img

9222

Sem ti hotela glih napisat, da so razprodajeuser posted image . Pol me pa lahko kaj pokličeš za kakšen kofiuser posted image .

clock-img

06.07.2007, 14:19

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Jaz ga vedno naročam prek telefona v urološko ambulanto. Je pa na Ulici Stare pravde. Ne vem, če spada to pod polikliniko? Naročajo pa od 12. do 13. ure, včasih moraš malo vztrajat. Drugače niti ne gre, saj smo iz Maribora.

< Sporočilo je popravil Pi-kica 1 -- 6.7.2007 14:26:22 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem