writing-img

Usnje vs. mikrofibra

clock-img

30.06.2007, 21:10

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Veliko berem o tej famozni mikrofibri. A mi lahko kakšna pove kako se obnese, če imaš otroke?
Usnje je dražje, pozimi daje bolj hladen občutek, vendar se lažje čisti. Kaj pa mikrofibra, razen, da je cenejša in bolj topla? 

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

30.06.2007, 21:48

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mikrofibra se pri malih otrocih ne obnese - saj pri nas se niuser posted image   Bilo je polno madežev, ki jih je težko odstraniti. Sedaj smo naročili usnjeno sedežno user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

30.06.2007, 21:59

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi imamo svetlo mikrofibro in 15mesečnika. Ne priporočam te kombinacije, ker imam ful dela s čiščenjem. Pozna se prav vse.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

30.06.2007, 23:04

clock-img

max81

pencil-img

3273

mi smo z mikrofibrom zelo zadovoljni, za enkrat so šli ven še vsi madeži od krvi, borovničk, kulija, pa še kej bi se našlo......samo obrišeš z mokro cunjo in to je to, al pa pošpricaš z tazelenim omniom biancom.......za enkrat smo zadovoljni, ko pa mala miška malo zraste bomo pa videli kako bouser posted image

clock-img

30.06.2007, 23:46

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

No, še najboljša varianta po mojem mnenju je alkantara. Krasna za čistit in super na otip. Je višjega cenovnega razreda kot usnje. Priporočam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem