writing-img

Uspešno na provokaciji

clock-img

24.10.2008, 08:31

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

Kot ste že iz naslova razbrali je naš Samo uspešno prestal provokacijo na kml. Bila sva na pediatrični v Ljubljani hospitalizirana tri dni (oz. tretji dan po viziti domov). Ma tolk sem VESEEEELLLLLAAAAAAAA, upam da bo šlo naprej brez težav. Imam pa eno vprašanje. Zdravnica je rekla da bi lahko imel pri cepljenju za leto in pol mal težav in da je lahko cel teden zatečen, saj je nekaj razlagala, amapak "po njihovo" tak da nič ne vem zakaj se je šlo. Kakšen predlog, izkušnja?

clock-img

24.10.2008, 08:32

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

Aja pa še to vsi testi na kar smo testirali so negativni. user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 09:40

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Samo nekaj: češrav so bili testi negativni to še ne pomeni da ne bo nobenih težav .Lahko so iste ali pa blage :)

clock-img

24.10.2008, 09:42

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

Saj me ni treba takoj iz višav na realna tla postavit.

clock-img

24.10.2008, 09:45

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Ja,ok če te ne zanima tudi prav.

clock-img

24.10.2008, 09:51

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

Noben ni rekel da me ne zanima,saj mu ne misli jutr it jagode kupit, ampak če je dva dni vredu pil mleko  (ogromne količine mleka), potem se nam že s tem jedilnik ogromno poveča.

clock-img

24.10.2008, 10:00

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

user posted image  user posted image  user posted image  za uspešno provokacijo. Te popolnoma razumeme da si ful vesela.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

24.10.2008, 10:10

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Super, tudi mi smo se lansko leto takle čas znebili alergije.Pri nas cepljenja niso bila problematična.

clock-img

26.10.2008, 21:36

clock-img

lotty4

pencil-img

402

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.10.2008, 21:16

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

user posted image user posted image  Mi imamo testiranje 2.12. in čakamo kaj bo pokazalo na krvi. Januarja je bil Ige (KM) še 2,40, junija pa smo imeli Ige 0,15. Jest sem že čisto živčna, ker se res bojim rezultata, ampak v tej smeri, da bi se kej poslabšalo, ko smo pa zaenkrat že na dobri poti.

clock-img

29.10.2008, 21:20

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Joj dobro mamica hotela sem te samo posvarit.
Sem že doživela da je dečku pri preaskavah bilo vse ok,mu je mami dala za jest in je padel v šok.

S tem nisem tebi mislila nič slabega.

clock-img

30.10.2008, 08:32

clock-img

mamica 1

pencil-img

146

IZVIRNO SPOROČILO: Doll

Joj dobro mamica hotela sem te samo posvarit.
Sem že doživela da je dečku pri preaskavah bilo vse ok,mu je mami dala za jest in je padel v šok.

S tem nisem tebi mislila nič slabega.

Vem vem vsaka napiše svojo izkušnjo al pa posreduje od koga drugega ampak jaz sem bila tisti dan RES FULL vesela in sem pričakovala da boste ve tudi vesele za mene, saj vem da nisi nič slabega mislila. Zaenkrat nam laufa fino in je prav vesel ko mu v trgovini naprimer kupim sirovo štručko. Ma tolk lepo ga je gledat ko kaj takega poje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem