writing-img

Uspelo mi je....

clock-img

22.12.2009, 08:06

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

odposlati voščilnice pred božičnimi prazniki!!! user posted image user posted image

To mi ne uspe vsako leto, včasih po božiču pred Novim letom, včasih sploh ne. Eno leto pa sem jih lepo pravočasno izdelala, a potem kar naenkrat izgubila, založila in sem jih našla po novem letu...

Tokrat, pa sem ponosna sama nase!

clock-img

22.12.2009, 09:14

clock-img

enea

pencil-img

2440

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa letos žleht in ne bom poslala nobenemu, vsako leto jih pošiljam, name se pa nobeden ne spomne,... ku..r...c pa taka žlahtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2009, 11:14

clock-img

eee35

pencil-img

1025

Jaz pa sem danes napisala 6, dala mojemu za poslat, pride nazaj, pa vpraša, če jih je 5 bilo....NOOOOOOTTTTuser posted image user posted image . En ne bo dobil, pa pojma nimam kdo, pa kje ta moj moški eno voščilnico zgubil...

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

clock-img

22.12.2009, 12:36

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Mi jih po novem pošiljamo samo tistim, ki so se prejšnje leto spomnili na nas, jih pa pošljem toliko časa prej (oz. vsaj poskušam), da imajo vsi čas odpisati do praznikov (drugače pa jih vsaj muči slaba vest user posted image ). No, tudi mojo mamo je pred par leti srečala pamet in jih pošilja na podoben način (večinoma samo tistim, ki so se spomnili na nas), tako da jih je letos poslala samo user posted image okrog 60... Z mojim pa imava na srečo manj dela s tovrstno zabavo. Za letos smo tudi mi že opravili z voščili user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

22.12.2009, 20:43

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: SaaS

odposlati voščilnice pred božičnimi prazniki!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tudi meni...user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem