cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Utrip v grlu?!

clock-img

28.08.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

pozdravljene!!!

ste mogoče že kdaj začutile nadležni utrip srca v grlu. tako močan da se mi včasih zaleti ko pijem.

sicer sem bila že noseča 7 tednov pa se je končalo z SS. take znake sem začutila še preden je test pokazal user posted image  pa se nisem ozirala na touser posted image user posted image user posted image .....

sedaj po trehuser posted image  pa zopet občutim in mi daje neko upanje, da bomo spet zagledaliuser posted image ?????

je vse v glavi?!

kaj pravite?!

upam da nisem edina in ne bom rabila obiska psihiatrauser posted image user posted image ?!

papa

clock-img

28.08.2007, 23:01

clock-img

Anonimen

Sprosti se, vem da je težko, ampak poskusi se relaksirati. Možno, da je to to, ampak psiha zna bit hudič.

Upam, da si user posted image .

Srečno.

clock-img

28.08.2007, 23:12

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

jaz tudi mislim ,da je malo psihauser posted image

clock-img

29.08.2007, 14:49

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Jaz sem tudi to imela in so bile samo živce, da kar RELAX, ker bo vse ok.user posted image   vem da ni lahko. Zato smo vsi tu za kakšno lepo besedo, ki bo nam polepšal dan user posted image  Hvala punče

clock-img

29.08.2007, 15:26

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Enaki znake sem imela, vendar je bil kriv stres. Najbolj zanimivo je to, da se stresa sploh zavedala nisem. Mislim, da se samo sprosti in bo vse OK

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem