writing-img

Utrogestan

clock-img

19.05.2011, 06:49

clock-img

teja++

pencil-img

95

Živjo,
prosim če mi poveste, kje se lahko kupijo tablete Utrogestan.
lp

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 19.5.2011 13:26:11 >

clock-img

19.05.2011, 07:01

clock-img

Anonimen

Lekarna Tabor Maribor. Prej pokliči. Jaz sem jih dobila tudi na Ptuju, samo prej moraš poklicati.

clock-img

19.05.2011, 08:54

clock-img

teja++

pencil-img

95

Sem klicala v Lekarno Tabor, pa mi povejo, da ga imajo, samo da moram imeti bel receptuser posted image

A se ne dobiti brez recepta? Kdo mi lpa predpiše recept ginekolog ali spolšna zdravnica?

Je res, da imajo v Sloveniji Utrogestan samo v Lekarni Tabor? Jaz ga nujnio rabim, pa nimam recepta oz. je moj ginekolog trenuitno odsoten. Kaj storiti v tem primeru.
lp

clock-img

19.05.2011, 10:49

clock-img

Nefretiti

pencil-img

174

res, da imajo v Sloveniji Utrogestan samo v Lekarni Tabor? Jaz ga nujnio rabim, pa nimam recepta oz. je moj ginekolog trenuitno odsoten. Kaj storiti v tem primeru.
lp

Kaj pa Hrvaška (nimajo ravno Utrogestana, ampak nekaj podobnega....so mi v domači lekarni v knjigco pogledali in povedali, ampak sem že pozabila kako se reče). Sem bila v podobni situaciji, nikjer popolnoma nikjer nisem dobila niti Utrogestana, niti tiste druge progesteronske tablete (se ne spomnim, kako se že reče) in sem bila preprosto prisiljena penehat jemat v 9T, ampak sedaj že odštevam zadnje dneve.user posted image

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

clock-img

19.05.2011, 10:54

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Brez recepta pomoje dobiš samo v Avstriji, jaz sem hodila v borovlje. Sicer pa pojdi k g. in naj ti ga napiše.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

19.05.2011, 11:06

clock-img

Anonimen

Obstajajo tudi nadomestni zdravniki

clock-img

19.05.2011, 11:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: teja++

Živjo,
prosim če mi poveste, kje se lahko kupijo tablete Utrogestan.
lp

Če ti je zdravnik predpisal te tablete, potem ti je dal tudi beli recept.

clock-img

19.05.2011, 11:42

clock-img

teja++

pencil-img

95

punce hvala, recept me že čaka, tako da grem po Utrogestan v Maribor, upam da mi bo ratalo čimprej!
lp

clock-img

19.05.2011, 11:57

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Super. Samo v vednost, utrogestan ti kao dodaja nosečniški hormon, tako da bodo tudi znaki bolj izraziti. Jaz sem po njem grozno bruhala, ampak sem preživela user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

19.05.2011, 12:19

clock-img

gerberafrau

pencil-img

48

Pozdravljene!

Ali je Utrogestan z receptom v Sloveniji brezplacen ali se ga placa in koliko, ce katera ve?

thx

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

clock-img

19.05.2011, 12:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.05.2011, 21:08

clock-img

Anonimen

dobi se ga tudi v kranju in sicer v lekarni v srediscu mesta

clock-img

20.05.2011, 06:28

clock-img

teja++

pencil-img

95

Anonimna,
mi lahko prosim poveše bolj točno, katera Lekarna v Kranju?
Hvala

clock-img

20.05.2011, 11:39

clock-img

Anonimen

teja ,malo od globusa proti staremu delu mesta,po tisti ozki ulici,ce se ne motim lekarna pri starem orlu?

clock-img

20.05.2011, 12:18

clock-img

teja++

pencil-img

95

Anonimna,
jih že imam. Havla za info, mi je fajn da mi ni bilo treba iti v Maribor, res se dobijo v Centru Kranja.
lp

clock-img

20.05.2011, 13:44

clock-img

Anonimen

TEJA,poznam tvojo zgodbo,ki je skoraj enaka moji!Sama sem imela 1 ss v 8.tednu (prazno jajce)in 2 ss,v 12.tednu ker plod ni vec imel utripa!V 3.SEM OD ZACETKA do 15.tedna si 3x NA DAN VSTAVLJALA utrogesten,ne vem ce je to pomagalo,ampak zdaj sem 14.dni pred porodom!Tako da ...Srecno

clock-img

20.05.2011, 21:15

clock-img

teja++

pencil-img

95

Anonimna,
lepo je slišat takšne novice, ja resnično upam, da bo tudi pri meni tako. Glede Utrogestana, so meni rekli da vzamem dve kapsule  (100 mg) na dan, in sicer bukalno. Učinkovitost pa je baje enaka kot, če jih vstavljam vaginalno, le da lahko pričakujem večje slabosti.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem