writing-img

Utrujenost

clock-img

05.01.2010, 14:47

clock-img

smej

pencil-img

256

Moj se zelo hitro utrudi. Se zbudi, ga previjem, kaj poje, se igra na tleh 20 minut in je že utrujen (glavico polaga na tla in je tečen). Če ga vzamem v roke, še zdrži kakšne pol ure buden, potem pa mora spet odspat 1 uro. Torej vsaki dve uri zaspi za eno uro. Zdaj se pa sprešujem, če je to še normalno. V 24 urah bedi povprečno samo 7-8ur. Ima še katera doma takšnega zaspančka?

clock-img

05.01.2010, 14:52

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Nik je do ca. 1 leta podnevi spal še 2x na dan kar je skupaj z nočnim spanjem naneslo cca. 11 ur+cca. 3 ure= 14 ur. Zdaj spi sicer samo enkrat, ampak 2 uri naenkrat. Je tudi bolj zaspane sorte, eni pač potrebujejo več, drugi manj, tako kot odrasli.

clock-img

05.01.2010, 14:56

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: smej

Moj se zelo hitro utrudi. Se zbudi, ga previjem, kaj poje, se igra na tleh 20 minut in je že utrujen (glavico polaga na tla in je tečen). Če ga vzamem v roke, še zdrži kakšne pol ure buden, potem pa mora spet odspat 1 uro. Torej vsaki dve uri zaspi za eno uro. Zdaj se pa sprešujem, če je to še normalno. V 24 urah bedi povprečno samo 7-8ur. Ima še katera doma takšnega zaspančka?

Ja koliko je pa star? Za majhnega dojenčka je to normalno. Čisto popolnoma normalno in niti malo čudno.

clock-img

05.01.2010, 14:57

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Starost tvojega otroka je tu ključen podatek.

clock-img

05.01.2010, 14:58

clock-img

smej

pencil-img

256

Opsa! Pozabila sem napisati. Star je 8 mesecev

clock-img

05.01.2010, 15:11

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mislim, da je normalno. Je pač bolj zaspanko.

Za vsak slučaj pa omeni P naj mu pregleda železo v krvi, ampak po moje te skrbi po nepotrebnem. 

clock-img

05.01.2010, 17:36

clock-img

salcka

pencil-img

249

moja hčera je stara 7 mesecev.
čez dan spi 4x po pol ure. torej - budna je največ 2 uri in gre za pol ure spat,... seveda postane tečka že po eni uri, vendar jo še jaz  malo animiram, da ostane malo dlje pokonci. zvečer gre spat med 19.00 in 19.30 in spi do 6.00. nato še "potegneva" do 7.00 - 7.30.
tudi ni najbolj fajn, ker ko se kam odpravimo, itak mora iti vmes spat...

clock-img

05.01.2010, 17:37

clock-img

salcka

pencil-img

249

aja pa še to... kri ima super!

clock-img

05.01.2010, 21:02

clock-img

anika87

pencil-img

767

Bodi vesela da spi user posted image
Naš pa zdaj čedalje manj spi in me kar utrudi... ko se mora vedno kaj dogajat...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

06.01.2010, 08:18

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

uf, blagor tebi........

Naš Luka je že kot novorojenček, od dneva ko smo prišli domov, spa dvakrat na dan po dve uri, pa tudi ponoči ga je do šestega meseca skoz biksal, zbujal se je na dve uri, včasih že na uro in pol.

Šele po šestem mesecu se je nočno spanje drastično izboljšalo, čez dan je pa dvakrat zadremal po pol ure, včasih slabo uro.

Zdaj je star 14 mesecev pa spi samo enkrat na dan po uro in pol do dve uri, spi pa res celo noč, od nekje osmih zvečer do osmih zjutraj.

clock-img

06.01.2010, 14:31

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Naša je pri 8 mesecih začela spati enkrat čez dan 2-3 ure ter ponoči približno 11 ur. 16 ur smo zelo redko nabrali. user posted image Je res zaspanček, samo kaj bi se bilo sekirati? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

08.01.2010, 16:40

clock-img

salcka

pencil-img

249

mislim, da v tem primeru ne gre za zaspanost in da bi se zato sekirala.
ni ravno fajn, da se otrok zbudi, mogoče malo kaj poje in je čez 15 min. spet siten, ker je zaspan. igra sploh ni v veselje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem