writing-img

Uv majčka

clock-img

29.05.2012, 10:59

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

A ima kdo idejo, kje pri nas prodajajo kakšne luštne UV zaščitne surf majčke (za 5letnika).
Next vem, da jih ima - ampak trenutno nimam kaj za naročat, za jeseni ne bom zdaj, ker bo mali zrastel, zato za en kompletek - ne vem, če se mi da komplicirat, pa poštnina. Ok, zadnja opcija.
Pregledala že Intersport - nimajo, Sport Direct - imajo za odrasle, Babycenter - imajo za otroke tja do nekje 98, kar nam je malo. Mi rabimo 116/122.
Najraje bi kupila novo, ampak če ne bo šlo drugače...če ima katera kakšno rabljeno (za primerno ceno) prodat, jo z veseljem odkupim, če je ohranjena. Ni važno zdaj, da je neka znamka, samo da je načeloma lepa in ohranjena user posted image
H&Ma nimam kje v bližini, da bi šla počekirat, samo če je katera videla, se potem tudi zapeljem.

clock-img

29.05.2012, 11:01

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

clock-img

29.05.2012, 11:06

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

A ima kdo idejo, kje pri nas prodajajo kakšne luštne UV zaščitne surf majčke (za 5letnika).
Next vem, da jih ima - ampak trenutno nimam kaj za naročat, za jeseni ne bom zdaj, ker bo mali zrastel, zato za en kompletek - ne vem, če se mi da komplicirat, pa poštnina. Ok, zadnja opcija.

btw - next nima poštnine, že kak mesec ne, tako da se tudi za eno majčko splačauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

29.05.2012, 11:09

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

btw - next nima poštnine, že kak mesec ne, tako da se tudi za eno majčko splačauser posted image

A res al kaj user posted image - čekiram! :)

clock-img

29.05.2012, 11:10

clock-img

susica

pencil-img

281

pred časom jih je imel hofer, pojdi pogleda če bi se še kaj našlo.

clock-img

29.05.2012, 11:17

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

2-3 tedne nazaj sem jo kupila v H&M. Pokliči v najbližjega, če imajo še.

clock-img

29.05.2012, 11:39

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

ja ja, že par mesecev sigurno user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

29.05.2012, 12:46

clock-img

Janya

pencil-img

547

Lani so jih imeli v hali 12 -BTC-v kleti, je ena športna trgovina

clock-img

29.05.2012, 16:43

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

ja ja, že par mesecev sigurno user posted image

Edina smola, da teh "luštnih" UV majčk v tej številki že od 2. dneva odkar so dali gor kolekcijo (nekje v februarju) nimajo.
Jaz sem naročila preko E-baya.
V Slo nisem nič našla - no, razen za takšno ceno, da me je na rit vrglo.

Evo - tako mamo: http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-FABRIC-TAGS-BOYS-MICKEY-MOUSE-UV-SWIM-SET-T-SHIRT-SHORTS-HAT-/221036504646?pt=UK_Boys_Swimwear&vti=Size%095+-+6+Years&hash=item7917db8245 (tale ne pošilja v SLO, ne da se mi zdej iskat druge)

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.5.2012 16:44:59 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

29.05.2012, 19:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Majčke sem videla tudi v Tušu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

29.05.2012, 20:18

clock-img

urshak

pencil-img

385

jaz sem jo kupla v REHI, pa klobuk tudi

clock-img

31.05.2012, 14:16

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Majčke in hlače v Vogele...

clock-img

05.06.2012, 14:09

clock-img

MorjeMorje

pencil-img

84

Pozdravljena!
Jaz vse, kar potrebujemo za poletje (z UV zaščito) naročim tukaj http://www.uvzasciti.me/
Gre za avstralske znamke in njihove standarde, kjer je sonce še močnejše user posted image

clock-img

05.06.2012, 14:15

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: MorjeMorje

Pozdravljena!
Jaz vse, kar potrebujemo za poletje (z UV zaščito) naročim tukaj http://www.uvzasciti.me/
Gre za avstralske znamke in njihove standarde, kjer je sonce še močnejše user posted image

U, hvala za tole. Sem pred leti naročila eno in sem pozabila kje - moram naročiti novo, ker jo je fant prerasel. Smo pa skupljenim zelo zadovoljni.

clock-img

06.06.2012, 07:51

clock-img

MorjeMorje

pencil-img

84

Js sem tudi super zadovoljna...sem naročila majčko, 2 klobučka in očala-vse odlične kvalitete in si res brez skrbi za svojega čmrla user posted image Sem vesela, da sem pomagala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem