cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Uz kolkov pri novorojenčku

clock-img

21.06.2007, 13:01

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mene pa nekaj zanima, če morda kdo ve.

Če jaz rodim v porodnišnici, kjer nimajo UZ za kolke oz. ne naredijo UZ kolkov takoj po rojstvu ali lahko novorojenčka po odpustu nesem na pregled v porodnišnico, ki ta UZ opravlja? Se mi zdi brezveze, da bi široko povijala, če za to ni potrebe. Morda bi šlo samoplačniško, če že na kartico ne? Katere porodnišnice v Slo sploh opravijo ta UZ? Vem za Celje, kaj pa ostale?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

21.06.2007, 13:30

clock-img

Anonimen

Vem za Brežice in Ljubljano, da delajo UZ.

clock-img

21.06.2007, 13:30

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Kranj

clock-img

21.06.2007, 13:39

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Kaj pa Postojna? 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

21.06.2007, 15:00

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mariborskauser posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

21.06.2007, 17:36

clock-img

solatja

pencil-img

952

Postojna dela uz kolkov ob rojstvu. lahko pa neseš svojega otroka tudi k pediatru, ki ga bo obiskovala oz. tja, kjer ji bodo kasneje delali uz (tisti pregled). pokliči v zd in se pozanimaj... v tej vročini je res tečno povijat... če pa je treba, pač boš, ne glede na zunanje temperature, kot smo mi user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

22.06.2007, 09:42

clock-img

nena82

pencil-img

152

Če je izvid kolkov 1A, ni potrebe širokega povijanja. Drugače kolikor vem, morajo ob odpustu novorojenčka pregledat tudi pediatri in pregleda tudi kolke.

Dobili smo drugi zobek...

clock-img

31.07.2007, 13:58

clock-img

anajj

pencil-img

8

Sicer malo pozno, pa vendar: jaz sem rodila v Postojni in je imela hčerka oba kolka 1a. Kljub temu so mi rekli, naj 3 mesece široko povijam z eno tetro+povijalna. Tudi v Izolski porodnišnici delajo UZ kolkov in kljub 1a kolkom svetujejo široko povijanje. Na šoli za starše v Lj pa so govorile, da ni potrebno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem