Uuuuu, v bistvu mene tud zanima, daj povej kaj več... Jaz s svojim ne bi mogla, ker je delovno okolje tako, da se ne da... izobraževalna ustanova
No ja, z malo domišljije tudi... S tem, da ta ki me je nazadnje osvajal, je bil fuj
Se mi je pa kdaj zgodilo, da sem bila tudi komu všeč in obratno, kljub temu, da sem v vezi - sem jo želela prekinit iz določenih razlogov, ki so bili odpravljeni, tako da se nikoli nsiem spuščala v to... Res nikoli nisem npr. prevarala tipa, pa nisem niti 100% da me on enkrat ni... Pa še to mogoče bolj rečem, ker si želim da bi bilo res, da me ne bi kdaj pekla vest zaradi podobnega...
Jaz sem še vedno v isti vezi in mi je tak partner do določene mere idealen... Ampak po resnici povedano, seks ni ne vem kaj, v bistvu je beden... Zato se mi včasih kar rola... Vse drugo je popolno... e vedno naletim na moške, ki so privlačni in ne bi bil problem, ampak jaz se ne upam. Se mi zdi, da sem še v letih, ko sem še dokaj mlada in ker skrbim zase, veliko se ukvarjam s športom, jem zdravo.
Težko je pa npr it z nekom narazen po toliko letih. Eno so finančni razlogi, žal. Drugo je pa to, da se sprašujem, če ima smisel zaradi take stvari, ker namreč v preteklosti sem naletela na tipe, ki so pa bili v tem wau, pa drugač čisti idijoti...