writing-img

VGNEZDITEV JAJČECA????

clock-img

13.06.2006, 14:17

clock-img

Anonimen

Živjo vsem!
upam da mi lahko katera pomaga?V soboto sem imela nezaščiten spolni odnos.Danes zjutraj pa sem opazila  krvav izcedek.Ali to pomeni vgnezditev jajčeca ali ne? Hvala vsem za pomoč. In lep sončen dan vam želim.

clock-img

13.06.2006, 14:28

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Od oploditve do vgnezditve mine  najmanj 7 dni. Ko se jajčece oplodi, še 3 dni potuje po jajcevodu in potem pride v maternico, kjer plava še 4 do 6 dni in šele nato se vgnezdi. Če si imela odnos v soboto, se še ni moglo jajčece vgnezditi in to ni vgnezditvena krvavitev.
LP

lana38

clock-img

13.06.2006, 14:30

clock-img

iwa

pencil-img

824

Se čist strinjam z lano38, šele po približno 10 dneh lahko pride do vgnezditvene. Pa lep dan!user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

13.06.2006, 21:15

clock-img

melly18

pencil-img

11

jst sem pa danes na šihtu opazila izcedek iz nožnice .M bi morala priti konec drugega tedna... mislite da je možno da se je kaj prijelo? (na KT nisem že 2meseca)-sicer obvezno mislm test delat pa upam, da bo user posted image .

LP;Mely

clock-img

14.06.2006, 08:09

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

melly18, upamo s teboj in držimo pesti za user posted image

clock-img

14.06.2006, 18:08

clock-img

daria78

pencil-img

166

Tudi meni se je zgodilo skoraj isto kot tebi. Nimam pojma kaj bi lahko bilo. Mogoče je le ovulacijska krvavitev. Bomo videli. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem