writing-img

VGNEZDITVENA ???

clock-img

18.08.2005, 13:40

clock-img

rinty

pencil-img

20

Punce, dejte mi prosim povedat, kako izgleda vgnezditvena krvavitev, ker sumim, da jo imam. Že par dni imam, samo ko se obrišem rjavo na papirju, včer in danes pa rdeče.
Ker je čas O mimo in sva bila z dragim zelo :sloncek::sloncek::sloncek:, predvidevam, da je to to, ali ne?
Občasno me malo boli trebuh ali špikne v jajčkiku.

Povejte mi, kako je pri vas izgledala vgnezditvena krvavitev (če ste jo seveda imele.

Hvala in lep pozdravček!

clock-img

18.08.2005, 14:06

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Vgnezditvena krvavitev se zgodi približno takrat, ko bi morala imeti sicer menstruacijo. Pojavi se kot rjav madež za dan ali dva.
Gre za to, da cca 14 dni potrebuje jajčece, da pride v maternico, kjer se vgnezdi. Nivo hormona (ne vem kateri je že to), ki sicer sproži menstruacijo, se zelo zniža, vendar ga je še dovolj, da se pojavi ta rahla krvavitev. Če hormona ni dovolj, tudi do te krvavitve ne pride.

Pri meni je prišlo do rjavih izcedkov dva dni, bolele so me prsi, špikalo me je po trebuhu okoli enega jajčnika, ampak podobne težave sem imela tudi prej pred nosečnostjo, ko sem čakala na menstruacijo.
Nisem pa opazila rdeče krvi.

Malo še počakaj, potem pa naredi test, če ne bo menstruacije

clock-img

18.08.2005, 14:53

clock-img

ona78

pencil-img

373

tudi midva z :love: sva bila zelo pridna :sloncek: med ovulacijo, krvavitve nisem opazla, me pa že 3 dni občasno zbada v spodnjem delu trebuha!
Upam, da :hudicek: šez teden dni ne bo!!
:bravo:

clock-img

18.08.2005, 15:32

clock-img

Anonimen

Vgnezditvena krvavitev se pojavi 7 dni po O. oziroma približno 7. dni pred predvideno M. Kako izgleda, pa ne vem.

clock-img

18.08.2005, 21:56

clock-img

renan

pencil-img

1377

Krvavitev se pojavi kakšen teden pred menstruacijo. Pri meni je trajala en dan in je bila zelo šibka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem