writing-img

VGNEZDITVENA KRVAVITEV?

clock-img

30.11.2005, 12:58

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Ali je mogoče, da sem imela M 12.11.05, imam jo na 29-30 dni, 30.11.05 pa manjšo krvavitev in bolečine v spodnjem delu trebuha? Do sedaj se mi to ni še nikoli zgodilo.

clock-img

30.11.2005, 13:14

clock-img

magnolija

pencil-img

214

6-12 dni po oploditvi, lahk pride do vgnezditvene krvavitve, jaz sem sedmi dan imela madež, kot bi hotela postat bolna, ampak še zdaj ne vem, če sem al nisem, čakam vikend.
Mal še potrpi.

clock-img

30.11.2005, 13:23

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Glede na datum je šlo verjetno za krvavitev po ovulaciji (če imaš M na 29-30 dni, potem je O na 15-16 dan), ko se spremeni hormonsko ravnovesje. Do vgnezditvene krvavitve pride že kot ime pove - ob vgnezditvi, ki pa je 6-8 dni po O.

clock-img

30.11.2005, 13:27

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem imela cca 7 dni po ovulaciji blago nežno roza flekec in sem že mislila,da miuser posted image  malo prehiteva.No pa je potem ni bilo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

30.11.2005, 16:03

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Vgnezditvena krvavitev je takrat, ko čakaš menstruacijo. Vsaj pri meni je tako bilouser posted image  Čakala menstruacijo, pol pa je bil samo mali rjavi madežuser posted image

clock-img

30.11.2005, 17:33

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Žal se je to spremenilo v pravo user posted image  in sicer 11 dni pred rokomuser posted image user posted image .

clock-img

01.12.2005, 07:40

clock-img

čveka

pencil-img

86

No, men se je tut vse sorti že dogajalo, taki in onaki rjavi izcedki in krvavitve.  Tut jst bi rekla, da je to ovulacijska krvavitev.Če pa ni....pol pa juhej, juhejuser posted image user posted image .

Jst sem v času odkar načrtujeva user posted image  opazila vse sort izcedke, krvavitve, ki jih prej ni bilo, no ne vem...al so bili, al pa nisem bila pozorna....zdej definitivno sem.

LPČ

clock-img

01.12.2005, 10:52

clock-img

majamo

pencil-img

191

Jaz sem imela tudi takšno situacijo. Kapljica krvi nekje en teden po ovulaciji oz. oploditvi. Sem mislila da sem se kje prehladila, ker me je nekaj špikalo tam doli. Že takrat mi je bilo sumljivo, ker se mi je to prvič zgodilo. Bodi pozorna na dojke ( moje so postale malo večje bolj občutljive in mehke)

Zdaj pa sem že v 17t in pridno rastemo.

lp
majamo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem