writing-img

VIŠINA PORODNIŠKE: NUJNO!!

clock-img

29.09.2006, 19:11

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

Danes je moj dragi prinesel iz službe izpolnjeno polo (podatki o plači) in sem  bila začudena in ugotovila, da je njemu delodajalec napisal BRUTO znesek KAR JE TUDI PRAV, meni pa so napisali NETO izplačilo!!!!!!user posted image
Zdaj pa nevem kaj naj v bistvu sem že na porodniški od 28.9.2006 in se mi pozna skoraj 20.000 SIT porodniškeuser posted image user posted image user posted image
In sem tok žalostna in jezna, pa sploh nevem kaj naj sedaj naredim?? In tudi nevem če bi mi upoštevali, ker sem jo že nastopila???
Ima katera kakšen predlog??

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

29.09.2006, 19:28

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja matr so pametni da so napisali neto znesekuser posted image ! ja pokliči na CSD pa s4e zmeni, da ponovno vložiš vlogo, in da ti ponovno izdajo odločbo s pravimi podatki!

clock-img

29.09.2006, 19:41

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Križana gora, pa bruto zneski se vpišejo, valda, kaj si nora, takoj v ponedeljek na CSD, vprašat, kaj ti je za narediti.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

29.09.2006, 19:59

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

joj k bi vedlk kak sem jezna, aploh pa to ker ne vedlam v neki privat al pa kakšni čudni firmi, ampak delam v tuš-u in se tudi am nisem vzela ko sem dobila odločbo ne nič in tudi ne ko sem oddala ker sem pač mislila da sej že vejo.......pa očitno ne vedo nič....user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

29.09.2006, 22:11

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V ponedeljek pojdi na socialno, in se poskusi zmenit, da ti dajo novo odločbo. Mater, če bi morala pa obratno prinest, pa bi takoj ugotovili napako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem