writing-img

VIOLA TEST - Mueller

clock-img

16.10.2006, 10:18

clock-img

florena

pencil-img

74

Pozdravljene!
Včeraj je bil moj D dan. V soboto sem naredila test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti (Viola - Muller). Pokazala se je druga črtica ampak rahno obarvana. Torej ne tako močna, kot kontrolna... A je katera imela podobne izkušnje?  Bojim se, da se bo prikazala  user posted image  in spet ne bo nič. NAjbolje bo, da res počakam in naredim test jutri zjutraj.

Lep dan.F.

clock-img

16.10.2006, 10:26

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Moje mišljenje je tako...da če se je pokazala črtica, potem nosečnost JE!!!!!user posted image user posted image user posted image

...kajti "skoraj" v nobenem primeru je drugače ne pokaže....seveda, pa čez kakšen dan naredi še kakšen test, ker verjetno je res še malo malo hormona....

Držim pesti in SREČNO!!! pa eno user posted image za srečo....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

18.10.2006, 08:03

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Moje čestitke!

clock-img

18.10.2006, 08:19

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Mislim, da ti lahko čestitamo user posted image . Moja zelo rahla črtica iz Romed testa bo kmalu stara 14 mesecev.user posted image

clock-img

18.10.2006, 08:24

clock-img

Liona

pencil-img

540

Florena!!!!
Kako je? Sporoči in ne nas puščat v negotovosti. Jaz čakam še kakšno junijko 2007, da se mi pridruži....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem