cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

VODENE KOZE

clock-img

19.01.2007, 20:29

clock-img

JANJAA

pencil-img

50

Pozdravljene!
Zanima me če ima katera izkušnje z vodenimi kozami pri dojenčku? Najin user posted image  ima 3mesece in me je strah da se je pri znanki okužil z vodenimi kozami. Ali je pri dojenčkih bolj nevarno kot pri malo starejših otrocih?
Hvala in lep pozdrav

clock-img

19.01.2007, 21:03

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

To isto zanima mene...zdaj je 12 dni od takrat, ko bi jih lahko dobila...še 9 dni... Upam, da jih ne bo.

clock-img

19.01.2007, 21:55

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Za tako majhnega ne vem, vem pa da jih je soseda imala pri 6-ih mesecih.

clock-img

19.01.2007, 22:24

clock-img

SANDRA

pencil-img

135

Lep pozdrav!

Mi smo jih dobili pri treh mesecih.....imeli smo samo par kozic...pravijo da jih dojenčki prebolijo v lažji obliki....

clock-img

20.01.2007, 08:17

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Najpogosteje se okužijo od 2 let naprej! Moja dva 21m in 6m sta bila v neposrednem stiku s kolegico, ki je drug dan zbolela, se pravi,da je bila najbolj kužna, pa sta jo oba odnesla brez!! Drugače pa ja, mlajši kot so lažje prebolijo, sam pazit moreš, da se ne prehladi.

MONTIGNAC

clock-img

20.01.2007, 13:11

clock-img

kity

pencil-img

60

mojauser posted image ,je bila stara 3,5 mesca ,ko jih je prebolela.Ubistvu so jih vse 3 hčere imele naenkrat najstarejša 12 let srednja 7 in še user posted image , in ti povem  živa groza vse 3 so imele veliko kozic ,najmlajša je imela celo v ustni votlini in je teško jedla , srednja pa v črevesu user posted image toda to ne pomeni ,da jih vsak ima toliko , nekateri imajo le tam pa tam kakšno .U glavnem sedaj je za nami in je superuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem