cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

VODNI PARK BOHINJ

clock-img

13.02.2005, 09:16

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Evo zanimajo me vaše izkušnje, kako se vam zdi?

clock-img

13.02.2005, 09:50

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

V iskalnik vpišete "vodni park" pa dobite eno morje informacij.

clock-img

13.02.2005, 09:54

clock-img

Anonimen

Voda ni pretirano topla, vendar ravno toliko, da je otrok (naš je bil star dve leti in pol, ko smo bili nazadnje) lahko v malih bazenčkih kolikor želi. Jaz sem bila potopljena v vodo in več ali manj pri miru (ob Tiborju v bazenčku), pa me ni nilč zeblo. Notri pa sva bila dobri dve uri (v vodi). Tiborja smo komaj spravili ven. Slikice si lahko pogledaš v mojem albumu.

clock-img

13.02.2005, 11:24

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Saj vem, da ne sodi pod tole debato;)
Splišni, sem šla pogledat tiste slikce, prav luštne:bravo:
Pol sem pa pofirbcala še malo nižje...;) na en večji trebušček:) A ti v kratkem pričakuješ?8)
Sem pač za na luno, ker čisto pa ne zmorem biti na tekočem:(

clock-img

13.02.2005, 11:26

clock-img

Anonimen

Barbara, ne, tam je Tibor v trebuhu:)

clock-img

13.02.2005, 11:27

clock-img

Anonimen

Ja, tisti trebuh je izpred treh let.

clock-img

13.02.2005, 11:45

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Zanimivo urejeno, je pa res, da je to prvi bazen, kjer me niso pustili noter z vozičkom, ampak za vaju to ni problem. Otroški bazenček je zelo simpatičen, voda je topla, tko da ni panike. Okol majo stolčke, pa kose abecedne preproge, pa lončke in ladjice, zraven je mala plezalna stena z blazinami spodaj,... Najbolje urejen otroški kotiček po mojem mnenju. V velikem bazenu je pa bolj hladna voda. Moraš kar malo migat, da te ne zebe. Fajn je ko je sonce, ker vse skupaj zgleda bolj kot en rastlinjak.
Edino ime te lahko zavede, ker je kao park, pa vse skupaj ni ravno ne vem kako veliko.
Aja pa hrana v njihovi restavraciji je obupna.
lp
beti 1

clock-img

13.02.2005, 12:06

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Voda ve velikem bazenu je res mrzla, v otroškem je pa topla. Otroški kotiček je res fino urejen, pogrešala sem le kakšne tobogane za otroke, tisti ki je, je za manjše otroke preveč ubijalski.

clock-img

13.02.2005, 12:17

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Ribica, Splišni,
hvala za pojasnilo:) Malo me je zmedel datum objave slike:zmeden2:

clock-img

13.02.2005, 12:47

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Super! Otroški bazenček je ful topel, večji malo bolj hladen, pa kaj, sej se morjo malčki navadit, ker prihaja MOOOOOOORJEEEEEEEE, ki pa nima 33 stopinj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem