writing-img

VOZIČEK

clock-img

24.07.2006, 08:26

clock-img

NANA123

pencil-img

374

Zanima me kateri voziček je najboljši  za makadam, travo ali morajo večja kolesa in katera znamka je najboljša za Peg perego pravijo da je samo znamka lupinco pa že imam Kaj menite? nana123 

clock-img

24.07.2006, 08:54

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Katero lupinico imaš?
Če rabiš voz za makedam potem pp ni prava izbira.Drugače pa pravijo da je zelo fajn voziček.
Mi mamo Quinny Comfort 3xl in je super,minus pri tem vozičku je za moje pojme velikost zloženega vozička.

clock-img

24.07.2006, 14:47

clock-img

meri

pencil-img

72

Za makedam in rolanje je zame najboljši Quinny,mi smo kupili Speedy
in komaj čakam,da ga preizkusim za rolanje!Je pa odvisno katero lupinico imaš,da boš lahko kombinirala...

clock-img

24.07.2006, 22:25

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz sem imela voziček od Inglesine z velikimi kolesi z zračnico in je super za na makedam in "neraven" teren.

Ker je naša mala princeska že prevelika, jo vozimo že v športnem vozičku tako, da tega prodajam. Če te zanima, se mi javi na ZS.

clock-img

25.07.2006, 12:41

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Midva sva kupila od Firstwheels Track-Elite, samo še nimava izkušenj z njim, je pa fajn ker ma vsa kolesa napihljiva in je nasplošno narejen bolj za teren, kakršnega imava pred hišo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem