writing-img

VOZIČEK GT3

clock-img

30.08.2008, 22:37

clock-img

lady1

pencil-img

24

IMAM VOZIČEK PEG PEREGO GT3, IN ME ZANIMA, ČE JE TO NORMALNO, DA MI SPREDNJE KOLO KO VOZIM PO MAKADAMU ROPOTA,  ČE PA HODIM HITREJE OZ. ČE BI TEKLA ZAČNE KOLO "OPLETATI" LEVO IN DESNO TAKO, DA SPLOH NI MOGOČE VOZITI VOZIČKA?

clock-img

30.08.2008, 23:04

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Ne,daj ga na reklamacijo

clock-img

30.08.2008, 23:21

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

tudi jaz nimam takih problemov pa smo prevozili že kar nekaj. Ga pa lahko samo pohvalim.Ga ne menjam za noben drug pripomočekuser posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

30.08.2008, 23:35

clock-img

glen

pencil-img

1870

Kolkr vem, je za po makedamu priporočljivo sprednje vrtljivo kolo fiksirati,če pa ti trese tudi po asfaltu, je druga zgodba.
Reklamacija????

clock-img

01.09.2008, 20:32

clock-img

Anonimen

Ce ti sprednje kolo trese ob hitrejsi voznji (ce npr. teces ali rolas) je zanic lezaj na sprednjem vrtljivem kolesu. Ne glede na vozicek user posted image  

clock-img

01.09.2008, 21:34

clock-img

Anonimen

Kolkr vem, je za po makedamu priporočljivo sprednje vrtljivo kolo fiksirati,če pa ti trese tudi po asfaltu, je druga zgodba.
Reklamacija????

Enako mnenje

clock-img

01.09.2008, 22:08

clock-img

piko12

pencil-img

636

Sem sicer že spodi v enaki temi odgovorila, pa bom še sem nalepila, :Jaz sem ga peljala v Trzin (Mami je tam in so zastopniki za PP) pa so mi  zamenjali cele sprednje vilice in kolo, ker gre za serijsko napako. Pa še ta staro kolo sem dobila, če bom rabila zračnico slučajno. Samo vprašali so me, kdaj sem ga kupila (ni blo treba računa nosit, imaš pa 1 leto časa) in zdaj dela BP že več kot pol leta. Pa voziček pustiš tam tolk, da greš na kavo vmes. Samo pokliči prej pa se najavi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem