writing-img

VOZIČKI HARTAN

clock-img

27.02.2005, 15:48

clock-img

inara

pencil-img

135

Prej sem brala o teh vozičkih in našla njihovo spletno stran, kjer pa zraven posameznih modelov voičkov ni napisanih cen.Kje vse sploh držijo te vozičke? Ima katera izkušnje z njimi?

INARA IN NJEN :duda:

clock-img

27.02.2005, 17:25

clock-img

Anonimen

Um, mislim da v Kiki. Bom preverila.

clock-img

27.02.2005, 17:26

clock-img

Anonimen

No, ne v Kiki, temveč pri Schmid-u. Samo tudi ni cen:zmeden: Mam en katalog star pa je cena za Zwilling Z II 549€ (nekej znižan).

Poglej na http://www.shcmid-baby.at

clock-img

27.02.2005, 17:29

clock-img

Anonimen

:ups::ups::ups: Imajo tudi v Kiki:ups:

Ne vem, če tele cene še držijo, je katalog od lani jeseni.

Trio X stane 479€, Skater X stane 499€ in Racer S stane 429€. Vreča za Trio X pa stane 124€

clock-img

27.02.2005, 20:29

clock-img

Joni

pencil-img

235

www.hartan.net

Na njihovi strani imaš tudi mejl - jim pišeš, pa ti pošljejo cenik po mejlu!
Ribica ti je poslala cene iz Kike, potem boš lahko primerjala še s slovensko varianto! Ni pa bistvene cenovne razlike (pri mojem modelu 5000 SIT), razen če bi kje iz Nemčije dobila ugodno varianto in voziček naročila po pošti!

Joni:metulj:

Vozičke Hartan si lahko ogledaš v Mozirju pri uvoznikih (naslov najdeš na zgornjem internetnem naslovu), lahko pa tudi nekje v Domžalah, v trgovini Katja in Alen - mislim, da se ji tako reče nisem pa prepričana!

Sem pa zadnje čase toliko pisala o teh Hartan vozičkih, da bo še kdo mislil, da imam kake veze z uvoznikom!:)-:)-:)-

clock-img

28.02.2005, 13:38

clock-img

lin

pencil-img

2504

Malo sem si pogledala spletno stran z temi vozički ma morem povedat da so mi bolj všeč Quinny ali pa kakšni drugi,recimo traxx od hauka!Vsak ma svoje okuse in prav je tako

clock-img

02.03.2005, 17:14

clock-img

SISI25

pencil-img

729

jaz sem ta voziček kupila v Mozirju, kjer so direktni uvozniki. Saj imajo tudi svojo spletno stran. Ne vem pa ali so kaj dražji kot v Avstriji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem