writing-img

VOZICEK IZ PAKETA D

clock-img

14.07.2005, 19:46

clock-img

patricija*

pencil-img

58

Zivjo! Mene pa zanima, ali ima katera izkusnje, kaksen je vozicek, ki se ga dobi v paketu pomoci za novorojencke? Tisti modre barve, ki je naslikan zgleda mi je kar vsec. Ali ga katera ima oziroma pozna kaksno, ki ga ima in kako je z njim zadovoljna. Pa se to: ali se ga da videti se kje razen na CSD-jih? Ali katera ve, v katerih barvah so se na voljo? LP

clock-img

14.07.2005, 21:27

clock-img

daisy

pencil-img

437

ta voziček lahko vidiš tudi v babiški šoli pri porodnišnici v Ljublajni.

clock-img

14.07.2005, 21:28

clock-img

daisy

pencil-img

437

Ljubljani:ups:

clock-img

15.07.2005, 09:56

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz sem slišala da ni prav fajn..... tko so se že eneparkrat na rr pogovarjale, pa je najbolj da mal pobrskaš.

clock-img

15.07.2005, 10:32

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Kolikor so se pogovarjale po raznih forumih, je precej težek. Drugače pa so ga nam kazali v šoli za starše (v MB, v zdravstvenem domu), pa v MB naj bi ineli te pakete razstavljene v Arielu nad OBIjem - no za to zadnjo info nisem sigurna, tako je bilo kaki dve leti nazaj.

clock-img

15.07.2005, 13:12

clock-img

malika

pencil-img

3199

Težek je, zelo neokreten in baje ima ful nekega železovja.

Imela ga je Katja (od Neve6 hčera), mislim, da je njen nick KATJA&TIMI; najbolje bo, da kar njo povprašaš, bo odgovor iz prve roke

clock-img

17.07.2005, 23:21

clock-img

Anonimen

Kako pa je z garancijo za ta voziček, če se ti recimo kaj polomi? Vam je to kaj poznano?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem