writing-img

V HLADILNIKU SE NABIRA VODA

clock-img

12.03.2006, 08:19

clock-img

india

pencil-img

5342

in sicer na spodnjem delu,kjer so predali za zelenjavo, se nabira voda, včasih je je pa kar nekaj tudi v predalih.
Hladilnik je star cca.  5 let, redno ga čistim. A ima kdo mogoče kako idejo, ali moram klicat servis?

clock-img

12.03.2006, 08:40

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Od katere firme imaš hladilnik???

clock-img

12.03.2006, 08:50

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Miška, pri vas se je po vseh predalčkih začela voda nabirat, da ni ki kaka vodovodna cev počlauser posted image  user posted image

pomagat pa ne znam, nima pojmauser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

12.03.2006, 08:56

clock-img

Anonimen

A imaš notri v hladilniku,hrbtna stena,kakšno luknjico,ki naj bi bila tam,da kondens oddteka?Če jo imaš se je najbrž zamašila.Sem sama
imela tak primer,pol pa smo z tanko cevko požokali notri očistili in voda se ni več nabirala.

clock-img

12.03.2006, 10:12

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

ja isto kot pri nevi je bilo prinas.Ravno predvčerajšnjim  sem tisto luknjo spucala.In je dobro.POjma nisem imela zakaj je tista luknja tam zadaj.Tako da bo tudi pri tebi verjetno to.Probaj

clock-img

12.03.2006, 10:14

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Pri nas smo luknjico spodaj očistili kar z vatirano palčko...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

12.03.2006, 14:03

clock-img

Anonimen

Ja, meni se tudi to dogaja in tisto luknjico (mislim, da sta dve) potem mož očisti z okroglimi pletilkami, ki jih imamo itak samo še za ta namen.user posted image

clock-img

12.03.2006, 17:49

clock-img

Anonimen

Midva sva hladilnik kupila dve leti nazaj in je bla zraven taka palčka za tisto luknjo pucat. Ker če se tista luknjica zamaši, se začne nabirat voda. Kr Nevo posluši, ona vse ve. user posted image
user posted image

clock-img

12.03.2006, 18:56

clock-img

india

pencil-img

5342

Imam Gorenje hladilnik in sedaj voda več ne teče!!! Sem ga spucala z bibo palčkami, malo luknjico očistila še s čistilom za hladilnike in zdaj je takoooo LEP user posted image user posted image !!!

HVALA VAM VSEM!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem