writing-img

V dilemi-vrtec ali privat

clock-img

05.02.2008, 14:31

clock-img

*moni*

pencil-img

21

Znašla sem se v hudi dilemi in ne vem kako naj se odločim. 26 mesecev staro hčerko imam v privat varstvu kjer sta še dva otroka. Naj povem, da je 26 tedenska nedonošenka in neverjetno hitro napreduje, preseneča me iz dneva v dan.user posted image user posted image Z varstvom sem zelo zelo zadovljna, bolšega si ne bi mogla zamislit niti v sanjah. Vedno pa sem planirala da bo šla letos septembra  v vrtec. Zdaj sem pa v dvomih al naj jo dam v vrtec ali naj še ostane pri tej gospe ( naj povem, da je mlada -45 let in se res maksimalno potrudi za otroke), ker sem res neverjetno zadovoljna z njo.
Kaj naj nardim? Svetujte mi!

Hvala in lep dan!

clock-img

05.02.2008, 17:48

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Živjo,

Če je tako kot opisuješ - je za moje pojme pri tej gospe idealno. Jaz je sigurno še nebi dala.

Lp,
Mateja

clock-img

06.02.2008, 13:15

clock-img

*moni*

pencil-img

21

Ja, res je, ampak v dvomih sem tud zato, ker bo šel zdaj 4 leta star fantek v vrtec in namesto njega pride dojenček. Nekako mislim, da mogoče bi blo pa boljš v dužbi vrstnikov, al pač to še ni tok pomembno?user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 14:01

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Hja, kaj pa vem. Jaz bi najbrž naredila tako, da bi otroka vpisala v vrtec za september 2008, potem pa videla, kako bi se stvar obnesla. Saj ga še vedno lahko tudi izpišeš in vrneš v to privat varstvo.

Takrat bo tvoje detece staro 3 leta, če sem prav razumela, mislim, da ji bo družba vrstnikov koristila.

Mi smo šli v vrtec pri nepolnih 2 letih, v vrtec hodi izredno rada.

clock-img

06.02.2008, 20:05

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Če je s punčko zdravstveno vse v redu, bi jo jaz pri tej starosti vpisala v vrtec. Otrok takrat že potrebuje družbo vrstnikov in po moje ji bo v vrtcu bolje, kot v družbi dveh mlajših otrok.

clock-img

07.02.2008, 21:08

clock-img

*moni*

pencil-img

21

Punce hvala za vaša mnenja, vseen je dobr slišat še od drugih kaj si mislijo. Nika, če jo dam v vrtec mi po vsej verjetnosti privat odpade, ker bo vzela že novega v varstvo. Vpisala jo bom, do takrat moram pa še dobr premislit, kaj bom.

lp

clock-img

07.02.2008, 21:35

clock-img

spps

pencil-img

14046

moje mnenje je tud,da bi jo lahk vpisala v vrtec.v družbi vrstnikov zelo napredujejo,naučijo se komuniciranja med sabo in deliti stvari,je le drugače če sta poleg dva otroka al  pa,da jih je več.Mojo sem dala pri 3-eh letih v vrtec in vedno mi reče,kaj si že morala prit?user posted image user posted image user posted image se ponavad najbolj igrajo,ko je treba domovuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.02.2008, 21:40

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Vrtec. Sicer je odvisno od vrtca, vendar moje mnenje je, da se lahko oseba še tako trudi, otroku pri tej starosti težko nudi in da toliko, kot mu da vrtec.

clock-img

07.02.2008, 21:42

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: spps
Mojo sem dala pri 3-eh letih v vrtec in vedno mi reče,kaj si že morala prit?user posted image user posted image user posted image se ponavad najbolj igrajo,ko je treba domovuser posted image

Podobno je bilo pri nas. Le, da je šla naša v vrtec s 26-imi mes. in je prvi mesec in pol jokala, ko je bilo treba domov. Ob vikendih smo jo vozili do vrtca, da se je na lastne oči prepričala, da je res zaprt.user posted image

clock-img

07.02.2008, 21:44

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: spps
Mojo sem dala pri 3-eh letih v vrtec in vedno mi reče,kaj si že morala prit?user posted image user posted image user posted image se ponavad najbolj igrajo,ko je treba domovuser posted image

Podobno je bilo pri nas. Le, da je šla naša v vrtec s 26-imi mes. in je prvi mesec in pol jokala, ko je bilo treba domov. Ob vikendih smo jo vozili do vrtca, da se je na lastne oči prepričala, da je res zaprt.user posted image

user posted image user posted image user posted image  pravi so...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem