writing-img

V kakšnem položaju doživite orgazem

clock-img

20.11.2006, 12:32

clock-img

Anonimen

No, ker marsikaj preberemo tukaj, pa še to odgovorte, če želite, seveda.
Jaz doživim orgazem, če sem zgoraj(on leži) ali pa on sedi, jaz pa na njemu.
Ajmo, razpište se.

clock-img

20.11.2006, 12:41

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

tudi jaz najlaže in najhitreje če sem zgoraj, on pa leži user posted image . pa še kaj bi se našlo

hihi

iz malega zraste veliko

clock-img

20.11.2006, 13:06

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

tako da sva v obliki črke V user posted image user posted image

clock-img

20.11.2006, 13:53

clock-img

*dvojčica*

pencil-img

10

Jaz v vsakem položajuuser posted image ...nimam pa prov izbranega položaja v katerem najhitrejeuser posted image ...če ne gre dovolj hitro si pa pomagam,potem pa greuser posted image

clock-img

20.11.2006, 13:59

clock-img

Anonimen

pri penetraciji v nobenem. orgazem doživim samo pri masturbaciji

clock-img

20.11.2006, 14:30

clock-img

koala

pencil-img

5539

IZVIRNO SPOROČILO: *dvojčica*

Jaz v vsakem položajuuser posted image ...nimam pa prov izbranega položaja v katerem najhitrejeuser posted image ...če ne gre dovolj hitro si pa pomagam,potem pa greuser posted image

se podpišem

clock-img

20.11.2006, 18:15

clock-img

tadruga

pencil-img

65

vedno, če sem zgoraj, on pa leži. najverjetneje zato, ker ne migam samo gor in dol, ampak tudi nekako naprej in nazaj, v krogih. ampak takrat njemu skor ne pride. "doggy" pa je, kar se obeh orgazmov tiče, najboljši.

clock-img

20.11.2006, 19:03

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Jast doživim orgazem v vsakem možnem položaju!!!user posted image user posted image kjerkoli kadarkoli.. user posted image

clock-img

20.11.2006, 19:15

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Mislim, da v večini položajev, ki sva jih sprobala - zdaj se ne spomnim nobenega v katerem ga ne bi - je pa možno, da sva kdaj probala kaj nepraktičnega, kjer nisva bila prav dolgo ali pa je bil samo na sredi...
Najhitreje pa če oba stojiva - oz. on stoji, jaz pa sem na njem zavozlana okoli njega v bistvu... Pa jaz zgoraj ali pa misijonarček, ti so ziher najpopularnejši, hehe...

clock-img

21.11.2006, 05:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se podpišem

clock-img

21.11.2006, 11:42

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Tudi jaz najlaže in najhitreje če sem zgoraj, on pa leži user posted image . pa še kaj bi se našlo.
Se podpišem tukaj.
Čeprav tudi proti drugim položajem uživam, čeprav če sem pa jaz gori imam pa jaz vajeti!user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

21.11.2006, 14:19

clock-img

Anonimen

Meni je najboljše zgoraj, to je edini položaj ko doživim orgazem, zato ga mam najraje.

clock-img

21.11.2006, 15:13

clock-img

daddy

pencil-img

2574

V vsakem - z izjemo tistega, ko si ženko dvignem in potem penetrirajoč hodim z njo po štengih v bajti gor in dol ..... too much za moje noge user posted image
Drugač pa ni panike, pride mi neodvisno od položaja.

clock-img

21.11.2006, 15:33

clock-img

Anonimen

Se podpišem

clock-img

22.11.2006, 16:57

clock-img

G in T

pencil-img

953

Sam doživim orgazem samo in izrecno takrat, ko je organ namenjen temu, v erektivnem položaju user posted image user posted image .

Drugače pa v nekaterih položajih, ki so v knjigi Kam(o)a(jutri)sutra. Vseh pa še nisva poskusila, ker jih je ogromno, pri nekaterih pa potrebuješ veliko znanja iz joge.

LP

clock-img

22.11.2006, 17:09

clock-img

Anonimen

midva sva pa včeraj imela zeloo poseben dober in ...sexs......počela sva vse mogoče in nakoncu sem orgazem doživela s prsti...tako je delal z menoj da groza res sem uživala....nekaj novega......

drugače pa mi je najbolje zgoraj.....pa tudi od vzadaj mi pašeeeee

clock-img

22.11.2006, 20:07

clock-img

Anonimen

Tudi jaz se pridružujem vsem ostalim anonimkam, ki pravijo, da ne doživijo orgazma v nobenem položaju. Razen, če mi dragi ali si sama pomagam z roko zraven. Sicer pa ne gre.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem