writing-img

V maternici

clock-img

11.02.2007, 12:17

clock-img

katjuša79

pencil-img

64

Hojla!

Danes je na Nacional Geographic chanel sklop odaj V maternici. Prične se ob 21:00 z dvojčki,trojčki in četverčki, ob 1:00 pa razvoj enega otroka.
Moram povedati, da so odaje ZELOOO dobre, da natančno kaže razvoj otroka od spočetja do rojstva, kaj otrok in mati čutita, skratka zelooo poučno za nas nosečke in tudi očke ter vse ostale ki jih to zanima. najdeš tudi kakšni odgovor na oprašanje, ki ga sicer sam nebi znal poiskati.

ogled odaje toplo priporočam, če je prepozno si posnamite, se splaćauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ogled odaje

clock-img

11.02.2007, 17:02

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Jaz bi pa tako rada imela to na dvd-ju posneto, ker nimamo tega programa. Bi bila katera tako dobra in bi mi posnela? 

clock-img

11.02.2007, 17:03

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Jest imam to na računalniku, lahko ti zapečem na CD ker je in pošljem. Imam pa un del ki govori samo o enem otroku.

clock-img

12.02.2007, 08:45

clock-img

kepica

pencil-img

2080

lemavrica, ali imaš mogoče tudi podnapise? Ker enkrat sem si tudi jaz z Emulom to dol potegnila, tako da v bistvu to imam, samo ni pa podnapisov, tako da mi ne koristi kaj preveč, ker ne razumem tako dobro angleško.

clock-img

12.02.2007, 09:41

clock-img

zabica26

pencil-img

465

Sem ujela 38. teden četvorčkov in dvojčkov. Za enega otroka je bilo pa prepozno. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem