S pomočjo pručke je zlezel na okensko polico in odprl okno
Kot so danes sporočili iz Policijske uprave Kranj, so v preiskavi dogodka ugotovili, da je 31-letna mati odšla po nakupih. Doma pa je pustila dve in pol leta starega sina, ter osem let staro nečakinjo. Otroka sta ostala sama v otroški sobi, kjer je mlajši s pomočjo pručke zlezel na okensko polico in popolnoma odprl nekoliko priprto okno. Ob tem je izgubil ravnotežje in padel sedem metrov globoko na betonska tla.
Policisti bodo zoper mater podali kazensko ovadbo
Pri padcu je otrok utrpel posebno hude poškodbe glave. Policisti bodo zato zoper 31-letno mater podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja posebno hude telesne poškodbe po I. in III. odstavku 135. člena kazenskega zakonika. Ta predvideva, da se za posebno hudo telesno poškodbo šteje poškodba, zaradi katere je bilo v nevarnosti življenje poškodovanca ali mu bo za vselej hudo okvarjeno zdravje. Ker je mati otroka pustila samega, jo bo policija ovadila za povzročitev posebno hude telesne poškodbe iz malomarnosti, za kar je zagrožena kazen do treh let zapora. (STA/Foto JupiterImages)
Uboga mati in seveda ostali prizadeti. Grozno. Pa kako hitro se lahko kaj takega dogodi.

, okna full nizko..tamala pa non-stop v akciji..niti pomisliti ne smem, kaj bi,če bi odprla okno..
ali pa stopila na balkon oz. stol na balkonu in se nagnila čez...joooj
) tadrugič pa ko me je teta za roko držala. Zletela kot sem bila dolga in široka ko sem šla od mame k noni, na celih dveh metrih dolžine. In bila v nezavesti cca. dva dni (tud to vem, da se mi še pozna
)
Pa da če to danes pomisli ji kr slabo rata, ja sej je meni tud.