writing-img

V porodnišnico na pregled? - nujno

clock-img

11.04.2007, 20:11

clock-img

Anonimen

Punce,

upam, da mi lahko katera pomaga. Vem, da je to moja odločitev me pa nekaj zanima. V MŠ sem hodila v KR, ampak rodila bom pa v LJ, tako da ne vem kako to poteka v LJ. Skratka...

Že celo popoldne imam drisko (dobesedno teče od mene) in sem ravno ta 6ič iz WC-ja. V zg. delu trebuha se mi še vedno pretaka kot da bi imela 5 l tekočine notri in nič ne kaže, da bo kaj kmalu konec. Danes sem zjutraj popila kavo z mlekom, pojedla 2 kosa makove potice in potem popoldne še eno makovo pletenko. Pila sem vodo. Otročka sem do sedaj čutila cca. 6x-7x, trebuh pa imam non-stop napet oz. trd in občasno me začne boleti tudi v križu.

Ker sem prvorodka me zanima ali moram v LJ P poklicati in povedati kaj mi je, da lahko pridem na pregled? Rada bi jih vprašala vsaj za nasvet po telefonu. Mi lahko katera pove, kako poteka to, če bi rad samo pregled, da se malo pomirim. Je ta tel. št. prava za "nasvet": 01-522 60 48? Aja, sem v 38t.

Hvala vsem za pomoč!

clock-img

11.04.2007, 20:16

clock-img

kenya

pencil-img

424

Ni treba nič poklicat, greš lahko kar direkt tja, pa boš vidla pri čem si. Tko, da pejt se kar pokazat.
Pa srečno.

clock-img

11.04.2007, 20:16

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Zelo možno je, da je to znak, da se bo začel porod. Ti kar pokliči. Če si v 38 tednu, te bodo verjetno kar brez problemov sprejeli, naredili CTG in po možnosti pregled.

Srečno

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

11.04.2007, 20:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Čisto možno, da te tvoj user posted image  že želi spoznat. Le pojdi se pokazat v porodnišnico.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem