writing-img

V stiku s seboj...

clock-img

05.08.2005, 14:33

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

... mal se sprehajam po forumih pa berem debate, včasih tud kej dodam. Ampak tukile na Zanositvi in ovulaciji smo pa ženske res najboj v stiku s sabo:)
To mislim v smislu knjig za samopomoč in podobnih dr. Phil oddaj, ko slej kot prej kdo reče:"gospa sej vem da se vam to in to dogaja in da vam je hudo ampak vam bo lažje ko boste prišli v stik sami s sabo, ko boste vedeli kaj hočete, ko... blablablabla

Tuki poznamo in analiziramo vsak špik in krč, točno vemo kaj bi rade :duda:
pa me moj včasih nejeverno pogleda ko mu kaj razlagam o tem forumu: Pa kako lahko ena ženska totalnim tujkam detajlno opiše kako kaj vse prihaja iz nje, kako izgleda, vonja in kaj se ji dogaja v glavi ob tem...
sicer pa sej ne vem kje sem že to brala, nekaj v smislu opisa kako zares porod izgleda, pa je šlo nekak takole: Tudi vsem tistim ki ste v neskončni zadregi in vam na pamet ne pade da bi na plaži snele modrček bo popolnoma vseeno ko vam bodo v porodni sobi popolni tujci buljili v najintimnejše predele...

a ni to zanimivo, kako se dojemanje lastnega telesa lahko spreminja iz dneva v dan?

clock-img

05.08.2005, 14:46

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

hm hm hm prekleto prav imaš!;)

clock-img

05.08.2005, 14:48

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

zame je telo telo, katerega se nihče nebi smel sramovati ;)

a ne dolenjka 8)

clock-img

05.08.2005, 14:55

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Itak! Sam ne vembaguska zakva se pol ti nis hotla z mano na nudistični plaži dobit? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: A da ne bi mene bajso v zadrego spravla mogoče?? Pridna punca, sedi 5!

clock-img

05.08.2005, 14:59

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

zakaj pa ne??? itak da bi se - sam povabla nis :hudicek:

clock-img

05.08.2005, 15:13

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

o mater si pametna ratala! Čaki čaki! A gresta ta vikend dol?, midva sva dol do 23., GSM maš, pa poklič!

clock-img

05.08.2005, 15:17

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ta vikend raj ne, ker bo našim dedcom še tista jajčka k jh majo skup potegnil :zmeden:

clock-img

08.08.2005, 07:43

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Baguska;)

Dokolkenka ti le merkej ta teden na morju na jajčka svojga :love:.Drgač pa a se ni enkrat tut to govorl,da kao mrzu tuš pomaga plavalčkom da so hitrejši???Evo pol se dokolenka sigurn vrne domov v dvojini;)

clock-img

08.08.2005, 09:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

aja??? kul - pol pa hitr pod mrzu tuš

matr moj pa koz vročo vodo nase zliva :grrr:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem