writing-img

V vrtcu nič ne je. Kaj storiti?

clock-img

30.10.2009, 13:15

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

Ker v vrtcu še ne je oz. zelo malo. Pogosto pa kar nič. Tako je bilo tudi včeraj - mi je prenesel tast. Od sept. je v vrtcu, pa je tam blazno neješč. Res da tudi doma ne je kar vse kar mu ponudimo. Rabim nasvet vzgojiteljic. Kako postopati tudi doma, da bi več jedel?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 1.11.2009 13:59:20 >

clock-img

30.10.2009, 13:27

clock-img

ljupka

pencil-img

1169

Draga moja moj 6 letnik tudi ni nikoli veliko jedel sem se ful sekirala in še danes zelo malo je!Vse so me tolažle da bo enkrat začel,gdaj bo ta dan ne vem!
Če mu dam zjutraj ob 8h zajtrk ob 12h ni lačen je more pojest kosila!Če za kosilo poje juho ,krompir pa meso ne gresta vanj!Tako da večkrat spustimo juho,ker ga čist zapahne,ali pa kakšen posladek,pol nič več ne je!No upam da bo enkrat boljš!
Ful rad govori,pa ga je treba skoz drezat,jej,jej,bod tiho,jej!Tudi v vrtcu je morala vzgojiteljica pri njem sedet in mu govort,da naj bo tiho in naj je!
Kupila sem tudi pikovit za apetit,pa ni pomagalo!

clock-img

30.10.2009, 13:51

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

Temo se hotela dati na vrtec in vzgoja, zato moderatorje vljudno prosim, če mi jo prestavijo.
Hvala

clock-img

30.10.2009, 14:02

clock-img

Anonimen

Kako pa ste glede zeleza?

Nas je bil tudi nejesc,ampak po jemanju aktiferina se mu je dvignilo zelezo in apetit.

clock-img

30.10.2009, 17:08

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Če mu dam zjutraj ob 8h zajtrk ob 12h ni lačen je more pojest kosila!Če za kosilo poje juho ,krompir pa meso ne gresta vanj!Tako da večkrat spustimo juho,ker ga čist zapahne,ali pa kakšen posladek,pol nič več ne je!No upam da bo enkrat boljš!
Ful rad govori,pa ga je treba skoz drezat,jej,jej,bod tiho,jej!Tudi v vrtcu je morala vzgojiteljica pri njem sedet in mu govort,da naj bo tiho in naj je!

Pri nas je isto (3,5l) medtem, ko pa pride obdobje in je kot vreča brez dna, da ne vem kam tak drobižek da vso tisto hranouser posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

31.10.2009, 16:48

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Moj ni nikoli jedel v vftcu, no, sem in tja kaj, ampak zelo malo, pa tudi zdaj v šoli ne. Pa doma tudi zelo malo. Eni so pač taki. Malo rabijo.

Aja, razen preden zboli, takrat pa kakšen teden fuuul je. Takrat že vemo, da bo zbolel. Očitno se telo pripravlja na to, da potem pa kaken teden ali 14 dni ne bo nič dobilo.

clock-img

31.10.2009, 20:10

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Draga moja moj 6 letnik tudi ni nikoli veliko jedel sem se ful sekirala in še danes zelo malo je!Vse so me tolažle da bo enkrat začel,gdaj bo ta dan ne vem!
Kupila sem tudi pikovit za apetit,pa ni pomagalo!

enako samo da je naš neješčnež star že 8 let.....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

31.10.2009, 21:45

clock-img

tins

pencil-img

385

Jooooj, naša je tudi glavna "nakladačka", kadar se je! Tok ma za povedat vmes, da je 1dcl juhe sposobna jest 20 minut... je kar trening za živce ja...
Razni dodatki niso imeli nekih blaznih učinkov...

clock-img

01.11.2009, 09:56

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Moja 4-letnica je v vrtcu od lanskega septembra in mi še po 1 letu bolj malo poje v vrtcu, a mnogo več kot na samem začetku. Upanje torej obstaja!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem