writing-img

V vrtec po 3.letu starosti...

clock-img

15.08.2009, 18:35

clock-img

*Naja

pencil-img

618

Zanimajo me predvsem izkušnje tistih, ki ste dale svoje otroke v vrtec po 3.letu starosti. bi se še enkrat odločile isto, ali bi ga mogoče dale kaj prej?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

clock-img

15.08.2009, 19:40

clock-img

abi

pencil-img

755

Moja je šla s 3 leti in sva imeli "navdušenje" le prvi teden, zatem pa dva meseca upiranja, jokanja, kričanja... Ni hotela iti in konec. Vztrajala sem kljub "psihičnim vojnam" ki se ti takrat dogajajo in mala zdaj brez problema hodi v vrtec.
Mislim da bi bilo pri 2 letih uvajanje lažje, ni pa nujno ker so si zelo različni.
Ta drugega imamo že vpisanega in gre v vrtec z dvema letoma. 

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

15.08.2009, 19:45

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Jaz imam pa slabo izkušnjo. Mi smo najstarejšega nečaka dali s 4. leti v vrtec. Vsako jutro brez izjeme je jokal. In to vse do vstopa v šolo. 3 leta moledovanja, naj pridemo po njega po kosilu, jutranjega držanja za podboje vrat in neznanskega dretja.

clock-img

15.08.2009, 21:28

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj starejši sin je šel z 2.5 leti. Po dveh letih vrtca še vedno jamra, da noče v vrtec.Redka so jutra, ko ne protestira. Ko je začel hoditi v vrtec, je bim v primerjavi z vrstniki veliko bolj nesamostojen, in potem je zelo hitro napredoval. Pa ko semvidela kaj vse v vrtcu jih naučijo, mi je bilo žal, da ni šel prej.
Zato pa gre mlajši sin zdaj z 1 letom in pol.

Je bil pa starejši sin zelo malo bolan prvo leto v vrtcu.

clock-img

15.08.2009, 23:18

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

MOja hči je šla ko je dopolnila 4 leta. Nismo imeli nobenega problema: Tudi naš drugi bo šel šele s štirimi leti.

clock-img

15.08.2009, 23:20

clock-img

rija

pencil-img

15589

moj gre pri dobrih treh in pol septembra....drugič....prvič pred dvema letoma je bila katastrofa.....smo ga po enem tednu izpisali....ker je dobil tako psihozo, da sva končala v bolniciuser posted image

upam, da bo zdaj bolje.

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem