cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vaše izkušnje-lymska borelioza

clock-img

22.06.2011, 17:09

clock-img

DragonLady

pencil-img

166

Pozdravljeni!
Trenutno se zdravim z antibiotikom, imam kar močne bolečine v mišicah in sklepih, glavobole, slabost...nočem paničarit, zato me zanimajo vaše izkušnje s to boleznijo. Ima doživljenjske posledice ali vse mine? Moj zdr. je bil namreč zelo skop z besedami. Striček Google me je pa rahlo prestrašil...

clock-img

23.06.2011, 09:08

clock-img

tabi

pencil-img

718

Pozdravljena,
moj ati je leta 96 zbolel za to boreliozo.iste simtome kot ti samo da je hodil v Lj.na infuzije 1-2meseca se ne spomnim točno.Bilo je res hudo,skoraj ni mogel hoditi,od glavobolov je skup letal.To je trajalo celo poletje,dokler se ni ohladilo.čez zimo se je umirilo pozno spomladi pa spet jovo na novo,spet infuzije.No leta 98 pa je bilo občutno bolje samo še občasno(v najhujši vročini)ga je matralo dobil inekcije in proti boličinske tabletke.Šele po 5-6 letih ni bilo več sledi.Zdaj pa ima iste simtome tudi sestra(čaka izvide iz infekcijske).

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

23.06.2011, 15:29

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest sicer na srečo poznam samo takšne, ki nimajo posledic user posted image oz. se jim pač kronična oblika (še?) ni izrazila.

jest sem drugače ravno končala z antibiotično terapijo, zdej morm dat že 2. kri, počutim se pa še vedno za en k... - samo ne vem a je to od antibiotikov al od borelioze.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem