writing-img

Vaše izkušnje z geox čevlčki?

clock-img

01.10.2005, 12:23

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jih poznate?
Jih vaši malčki nosijo?
Kakšne izkušnje imate z njimi? Najini hčerkici se nogice zelo potijo, in sem mislila, da bi s temi čevelci rešila situacijo. Pa sem slišala kar nekaj mnenj, da le niso tako zelo dobre...
Kaj predlagate? So v redu? ALi so le povprečne z malo več reklame?user posted image
LP

clock-img

01.10.2005, 15:40

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

Oi

Naša mala ma Geox zimske, spomladanske.....in se ji res ni nikoli potila nogica, čeprav kaj pa vem.So cicibanovi čeveljčki prav tako zelo vredu in je za tiste tri mesce škoda kupovat tako drage šuze.

clock-img

01.10.2005, 16:16

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Probali smo že oboje in smo zadovoljni.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

01.10.2005, 19:34

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Zelo fajn so- jaz ti priporočam Geox in Naturino.

clock-img

01.10.2005, 20:51

clock-img

Anonimen

Noga se res ne poti, ampak ravno mehki pa niso. Sicer smo imeli superge, pa dve leti enake (samo večje številke, seveda), mogoče so kakšne druge bolj mehke. To le malo poglej, če boš kupovala.

clock-img

01.10.2005, 21:48

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Annny katere so pa Naturino oz.kje se jih kupi?
Matr sem še čisto bosa na tem področjuuser posted image user posted image user posted image
Sem laično živela v prepričanju da so cicibanke zakon, in to je to...
Splišni jaz bi ji rade volje kupila katerekoli, le da se ne poti nogica.Kam gremo imam pa 3 pare štumfov s sabo, pa 3 čevljeuser posted image user posted image user posted image
Doma je pa itak največkrat bosa, ker je po očiju en mini platfus fasala...

< Sporočilo je popravil pupica. -- 1.10.2005 21:49:06 >

clock-img

01.10.2005, 21:50

clock-img

Anonimen

Naturina imajo nekaj v Humanicu v City parku. V Geoxu se Tiborju niso niti majčkeno, majčkeno noge potile. To je res.

clock-img

02.10.2005, 06:23

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem moji Pii tam do 7.leta starosti zmeraj kupovala geox in naturino čevlje.Bila sem zelo zadovoljna in tudi ona.Res je,da so malo dražji,ampak se splača.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

02.10.2005, 11:36

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Res so Naturino zakon- jaz jih ponavadi kupim v Avstriji ali Nemčiji, pri nas pa ne vem, kje bi se dobili. Kvaliteta 1A.

clock-img

02.10.2005, 20:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Annny kje pa jih v AUT kupuješ?

clock-img

04.10.2005, 16:17

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Oj!

Tud mene zanima, kje v avstriji se da Naturino kupit, ker so svinjsko dragi pri nas. V LJ jih imajo tudi v Gali v City parku, zraven Santana cafeja. A katera ve, kje v tujini (A, I) bi se dalo Geox dobit, pa če so sploh kaj cenejši kot pri nas?

Tud naš malček se ful poti v noge in ima platfus. Samo baje, da je doma fino, če je v copatkih z ortopedskim vložkom, le po neravnih tleh naj hodi bos (po kamenčkih ipd.), ker ga špika in mora to mišico na stopalih pokrčit in jo s tem trenira. Baje!

LP vsem!

clock-img

06.10.2005, 12:56

clock-img

lin

pencil-img

2504

Naša Lin ima čeveljčke in teniske od Geox in sem ful zadovoljna z njimi.
Najbolj pomembno pa je da vidim da Lin v njih lepo hodi in se dobro počuti.Tudi shodila je v Geox čeveljcih.Za zimo bomo sigurno šli spet v nabavo Geox zimskih škorenjčkov,jih že imam ogledane,drugače jih jaz kupujem v Trstu v Toriju.
Priporočam Geoxuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lp

clock-img

07.10.2005, 19:18

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

lin in kakšne so cene v Trstu. So kaj cenejše?
Katere pa imaš ogledane?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem