writing-img

Vaše razmišljanje

clock-img

04.11.2008, 09:52

clock-img

teičy

pencil-img

92

Ojla bodoče mamice in tiste, ki ste to že postaleuser posted image

Zanima me če obstaja kakšna povezava med živahnostjo dojenčka v trebuhu in potem ko pride na svet?

Nekateri pravijo da ima v zadnjem trimesečju izoblikovan svoj ritem, ki ga bo spremljal tudi ko bo rojen.
Kakšne izkušnje imate s tem?

Če to drži, potem pa mi ne bomo nič spali ampak samo razgrajaliuser posted image

Hvala in lep pozdrav!

clock-img

04.11.2008, 09:53

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ja, drži. Definitivno.

clock-img

04.11.2008, 09:57

clock-img

Anja24

pencil-img

492

...potem bomo tudi mi ponoči razgrajali in podnevi spali user posted image

clock-img

04.11.2008, 09:58

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Tudi meni se tako zdi.
Naša punca je bila ponoči mirna v trebuhu (nikoli se nisem zbudila zaradi kakšnih brc) in je po 2 tednih tudi prespala cele noči.
Sestrična pa je imela nemirne noči v nosečnosti, prav tako pa jo je sinek pridno budil na 2 uri.

Tako da....

clock-img

04.11.2008, 10:02

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Smo v 37 tednu in naša user posted image  je še kar aktivna da je joj. Prvorojenka ni bila pol toliko aktivna, pa je zdej pri skoraj treh letih živahna, da je joj. Kaj šele bo, če je res, da se po brcanju pozna živahnostuser posted image .

clock-img

04.11.2008, 10:04

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Uuuu, če bo to res to potem bomo pri nas spali cele noči. Kaj je lepšega!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2008, 10:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ko bi bilo to res res, bi bila zelo srečen človkuser posted image .
Ponoči spi ko polhek, zbudi se po zajtrku, pol je spet mir, tu pa tam me s kako brco spomni da je še not, zvečer po 18.00 pa ima disko vse do 22.00 ure.

clock-img

04.11.2008, 10:10

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

Po moje drži - vedno začne brcat ob istih urah.

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

04.11.2008, 10:11

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Recimo, da drži. Se pa da otroka prenavadit na drug ritem.user posted image

clock-img

04.11.2008, 10:13

clock-img

Anonimen

glede na to, da naše dete nori predvsem takrat, ko se jaz dol vsedem ali  vležem.....user posted image že zdej se mu more rit trestuser posted image

clock-img

04.11.2008, 10:47

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Moj je pa v trebuhu vedno ponorel, če je bila glasna glasba. Sicer pa je bil zelo miren. No, in takrat, ko je norel, nisme vedela, kaj zdaj to pomeni, mu je všeč ali ne.
No, danes vidim, da mu je bilo.

A sem malo mimo usekala zdajle?

Velika rit je velika stvar.

clock-img

04.11.2008, 10:56

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

Moj je ponoči spal podnevi razgrajal. prve tri mesece se je ponoči zbujal za hranjenje, ko sva se najedla je takoj nazaj zaspal od napolnjenega 3. meseca spi celo noč.tak, da bi rekla da v mojem primeru drži.

clock-img

04.11.2008, 12:40

clock-img

MILU1

pencil-img

47

user posted image  Ja to drži! Ampak to ne pomeni, da po rojstvu ne moremo otrokovega ritma spanja prilagoditi nam.
Sem tretjič noseča in bom tudi to sončico morala drugače "dresirati"user posted image

clock-img

04.11.2008, 13:43

clock-img

acitak

pencil-img

745

sem v 31 t...pa ze kr neki casa ma tak ritem da zjutri vstane z mano, je cez dan fulll aktiven tja do 22-23 ko se ulezem, ponoc spi...me ne budi, razen ko grem na WC se zbudi in mal pobrca, pol pa tud kr z mano zaspi nazaj...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

clock-img

04.11.2008, 14:07

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Ja, kar drži, da je povezava med živahnostjo v trebuhu in dejstvom, kakšen je user posted image , ko pride na svet. Naša ta prva zelo živahna, niti pri miru nisem mogla sedet zaradi njenih brc in tudi kot dojenček je bila zelo zahtevena, toda pri 5-ih se je umirila in postala zelo ubogljiva. Ta druga v trebuhu pravi zaspanček in tudi kot dojenček zelo nezahtevna, sedaj pri 3 letih pa pravi mali nagajivi hudiček. Ker čakamo 3., me pa prav zanima, kakšen bo ta.

clock-img

04.11.2008, 14:11

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Upam da to drzi!

Potem bo se očitno on prilagajal meni in ne jaz njemu.user posted image

Ko vstanem in kaj pojem se zbudi, zivahen je najbolj po vsakem mojem obroku, drugace pa pridno spancka, le tu pa tam kaksna brcika, da vem, da je vse ok. Lepo pa spancka tudi ponoci - razen ce spim na hrbtu ali prevec na trebugu, kar ga hitro ujezi!user posted image

clock-img

04.11.2008, 14:18

clock-img

Rožica82

pencil-img

1267

Ja, še kako drži!!

clock-img

04.11.2008, 14:21

clock-img

Anonimen

ja jaz pa nevem če to drži, ker moj prvi otrok ni v trbuhu nikoli spal, sploh pa takrat ko sem se jaz ulegla in hotela počivat, takrat je bil on sploh aktiven, ko pa sem ga rodila mi je že prvoo noč iz porodnišnice spal skoraj celo noč tako da jaz temu nič ne verjamem, pa hvala bogu a veste kojk je to fajn če ti otrok ponoči spi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

clock-img

05.11.2008, 20:39

clock-img

ninica04

pencil-img

514

pri meni ni držalo. Mala je norela v trebuhu 100 na uro skoz, še zadnji dan. Potem pa je bila ful priden dojenček, samo spala in jedla, čist lepo na 3 ure.... tako da nobenih jokov in panike. Pri meni ni držalo, hvala bogu user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2008, 21:20

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

pri meni tudi ne drži moja je imela vsak večer od ene 11 do 1 ponoči disko po trebuhu sedaj pa zaspi nekje okrog 21 in spi do 7 zjutro in to že od vsega začetka.
to je odvisno vse od user posted image in tudi čez dan veliko prespi in skoraj nikoli ne joka razen ko je lačnauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem