writing-img

Vabila

clock-img

15.04.2008, 19:48

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

dajte mi povedat - glede vabil - moj pravi, da je smešno, da pišem vabila za njegovo pričo (brata), da bi ga morala napisati samo za njegovo punco. A ne, da je to mal čudno??? Da je lepo, da napišeš vabilo za oba?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

15.04.2008, 19:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Itak da za oba - ce ga ze morata dat! Moj je bil tud februarja prica in midva vabila itak sploh dobila nisva, ker je ze itak logicno da prideva. Ce je reku moj da bo prica - ma da je tam! Meni pa tud kot njegovi partnerki niso posebej vabila dajali... mal bedno no. Ker je blo jasno, da pridem z njim.

clock-img

15.04.2008, 19:57

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Čakej baguška - pol si ti mnenja, da vabila za priči in njuna partnerja sploh ni treba? kaj pa staršem?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

15.04.2008, 20:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

No, jaz osebno niti starsem nebi dajala. Oz eni dajo, eni ne. Men je glupo - sej to so ja ozji druzinski clani - le zakaj bi jim vabilo dajala!? Moja logika mi pravi, da se vabilo da prijateljem in drugim druzinskim clanom, kot so strici, tete, bratranci itd... taki, ki jih glih ne videvas vsak dan. Sestri al pa bratu bi mi tud blo npr cudno dajat!? Ne vem no. To sem jaz. In tud veliko takih, ki jih poznam. Eni pa vem da so dali, zakaj tocno, pa ne vem...

clock-img

15.04.2008, 20:06

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Lepo je da jih vsi, ki bodo na poroki dobijo. Jaz sem jim vsem dala. Itak pa, da za oba - za brata in punco - skupaj!

clock-img

15.04.2008, 20:08

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

dajte mi povedat - glede vabil - moj pravi, da je smešno, da pišem vabila za njegovo pričo (brata), da bi ga morala napisati samo za njegovo punco. A ne, da je to mal čudno??? Da je lepo, da napišeš vabilo za oba?

Ja valda Sonček.Na kuverto napišeš ime brata in punce.Valda,da se to spodobi.Vsaj meni no.

clock-img

15.04.2008, 22:38

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vsem sva jih dala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem