writing-img

Valentinovo in spodnje perilo

clock-img

10.02.2012, 21:08

clock-img

Anonimen

Vprašanje je popolnoma pragmatično in nič romantično - vam moški za Valentinovo kdaj podarijo lepo spodnje perilo, ne nujno rdeče?

clock-img

10.02.2012, 21:12

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

v bistvu.....A ti si kar vso medico zeksala?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

10.02.2012, 21:15

clock-img

Anonimen

Ne še user posted image .
Nisem niti še pri korzetih, nooooo.

clock-img

10.02.2012, 21:20

clock-img

valči

pencil-img

2344

Ko sva bila še mlada,sva se šla te fore,pa gate s srčki,pa rdeč komplet perila,pa srčki,pa ni,da ni...

Sedaj pa pravi,da je najbolj vesel,če me brez perila vidi,kaj je treba kompliciratuser posted image

Pa že nekaj časa si ne dajeva več darilc,čeprav sem sama pekla medene srčke za prodajouser posted image ,čeprav vem,da je vse že tako kičasto.Ampak probat ni greh,morda bo kakega prodal.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

10.02.2012, 21:58

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Se ne obdarujeva za valentinovo.  Hvala bogu.

clock-img

10.02.2012, 22:01

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ja, midva si dava kako malenkost ampak ne perila.

Ja, ja,...

clock-img

10.02.2012, 22:01

clock-img

divna

pencil-img

214

Ne, za Valentinovo se ne obdarujeva. V samskih časih sva šla kaj ven pojest, ker jest je itak treba, ni pa bilo treba tisti dan doma kuhati in pospravljati :-)

Kar pa se tiče perila, pa mi ga še nikoli ni podaril, ker nisem po jusu in imam z izbiro ful komplikacije. Mi je pa kak komplet plačal, po tem, ko sem si ga že izbrala.

lp

clock-img

10.02.2012, 22:17

clock-img

Anonimen

Ma jaz se skoraj nikoli...ampak zdaj RES potrebujem dober izgovor user posted image .

clock-img

10.02.2012, 22:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: divna

Mi je pa kak komplet plačal, po tem, ko sem si ga že izbrala.

Toliko bolje user posted image .

clock-img

10.02.2012, 22:19

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Pred obdobjem 'otroci' mi je vedno kako ****iš perilo nabavil, roza tange s svilenimi trakci recimo.... Teh se najbolj spomnim, ker ko sem si jih sredi februarja privezovala, sem že počasi dobivala user posted image  trebušček in mi ni in ni bilo jasno, kaj se tako širim naenkrat... Tako da sem mu takrat prepovedala kupovat perilo zameuser posted image  

sicer pa se ne obdarujeva, ste nore, je šele RD imel, user posted image  ne govorim o božičku & comp....user posted image

clock-img

10.02.2012, 22:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Pred obdobjem 'otroci' mi je vedno kako ****iš perilo nabavil, roza tange s svilenimi trakci recimo....

Naj spremeni na kanal 'pred vnuki' user posted image .

clock-img

10.02.2012, 22:53

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Mah..moj je bolj praktične narave..Npr. ko sva bila še fant in punca, mi je prvo leto za moj RD in, ko sem se selila v stanovanje, kupil en mesarski nož in tefalovo ponev. Naslednji RD mi je kupil Philipsov likalnik (btw. mi dela že 12 let), pol ko sem ga malo sprcala naj mi vendarle kupi kaj bolj osebnega - mi je takoj za naslednji RD kupil depilator (hmm...le kaj je mislil s tem?!)...Pa ko sem se v prvi nosečnosti zredila za 30 kil (ajde no, na okroglo, točno je 28 kg) mi je po porodu (enih 6 mes. po porodu, natančneje) kupil uro in merilec srčnega utripa Polar (kao migaj baba zavaljena!). Lani (leto po drugem porodu) sem dobila sobno kolo......skratka....kakšno valentinovo? Kakšna bombonjera, čokolada, vrtnica ali vsaj bombonček?! Kakšno perilo WTF?!?

Razmišljam, da bi si umislila ljubimca. Baje kupujejo takšna darila.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

11.02.2012, 07:35

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Mah..moj je bolj praktične narave..Npr. ko sva bila še fant in punca, mi je prvo leto za moj RD in, ko sem se selila v stanovanje, kupil en mesarski nož in tefalovo ponev. Naslednji RD mi je kupil Philipsov likalnik (btw. mi dela že 12 let), pol ko sem ga malo sprcala naj mi vendarle kupi kaj bolj osebnega - mi je takoj za naslednji RD kupil depilator (hmm...le kaj je mislil s tem?!)...Pa ko sem se v prvi nosečnosti zredila za 30 kil (ajde no, na okroglo, točno je 28 kg) mi je po porodu (enih 6 mes. po porodu, natančneje) kupil uro in merilec srčnega utripa Polar (kao migaj baba zavaljena!). Lani (leto po drugem porodu) sem dobila sobno kolo......skratka....kakšno valentinovo? Kakšna bombonjera, čokolada, vrtnica ali vsaj bombonček?! Kakšno perilo WTF?!?

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

11.02.2012, 08:51

clock-img

roladica

pencil-img

310

Pa moški ki imajo ljubico tudi svoji ženi kupujejo takšna darila, ker imajo slabo vest. Mogoče pa si pa lahko še vesela.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2012, 09:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: roladica

Pa moški ki imajo ljubico tudi svoji ženi kupujejo takšna darila, ker imajo slabo vest. Mogoče pa si pa lahko še vesela.
user posted image user posted image user posted image

TT, ti imaš pa cel program za Valentinovo user posted image user posted image .

roladica, zdaj sem pomirjena za vsa leta nazaj user posted image .

clock-img

11.02.2012, 09:56

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Men ze ene par let za povrstjo prinese kaktus.
Ampak, to je še kar okej. Prijateljici je mož prinesel mačeho. Se je fajn zamislila. user posted image

Z gatkami sva zaključila že pred leti. Mi pa še visi vse v omari, ja. Premajhno. Nekoč bom shujšala in oblekla.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

11.02.2012, 09:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Ampak, to je še kar okej. Prijateljici je mož prinesel mačeho. Se je fajn zamislila. user posted image

user posted image user posted image .

K mačeham sodijo naj najlepša oblačila...mogoče si je mož zamislil darilo v dveh delih..user posted image

clock-img

11.02.2012, 18:39

clock-img

valči

pencil-img

2344

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

user posted image user posted image .

K mačeham sodijo naj najlepša oblačila...mogoče si je mož zamislil darilo v dveh delih..user posted image

Za crknit smešne steuser posted image
user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

11.02.2012, 19:03

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ne, kadar mi da kaj, mi da kaj, kar si želimuser posted image , pri nas sva oba bolj praktične naraveuser posted image . Perilo si pa lahko sama zberem, pravi da si on tega ne bi upal kupovat, ker ne bi vedel ne številk ne nič - pa saj pri modrcih je res fajn, če ga prej poizkusiš, ker eni žulijo tu, drugi tam... Pa zdaj bi bila itak cela ceremonija najt modrc moje cifre, poleg tega so trenutno samo taki za dojenje v uporabiuser posted image .

V bistvu - enkrat pred leti mi je res kupil perilo (ki sem ga sama zbrala) (ni bilo za valentinovo, šla sem si kupit kake spodnje hlače, ker sem jih rabila) in ga še vedno nosim (kar je po svoje fajn, a ne - po 3 otrocih...), v bistvu mam točno te gate zdaj goruser posted image .

Sedaj pa pravi,da je najbolj vesel,če me brez perila vidi,kaj je treba komplicirat

Lubi je tako govoril že prejuser posted image .
TT, tvoj te ma rad, se meni zdiuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

11.02.2012, 21:30

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

je kupil enkrat sicer že kar nekaj let nazaj ampak je točno vedel, da mi je všeč ker sem ga kak mesec prej gledala pa mi je bilo predrago da bi ga kupilauser posted image
bi ga mogla spet mal začet po štacunah vozit s sabo zgledauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem