writing-img

Vam moram povedat!

clock-img

24.01.2005, 07:52

clock-img

Metuljčica04

pencil-img

197

Danes ponoči je naša :metulj: spala nemoteno od 20.00 pa do 6.00.Niti enkrat nisem rabila k njej,niti glasu ni spustila.Kaaakooo to paše,da bi bilo vsako noč tako:)-:)-:bravo:

L.p.!:rozica:

clock-img

24.01.2005, 07:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tudi mi ze drugo noc spimo...od sedmih do pol sestih :)...seveda pri mamici...tko da mi je cist vseeno,ce njegove postelce ne bomo vec rabil,samo da spimo :bravo::bravo::bravo:

clock-img

24.01.2005, 08:08

clock-img

filipinka

pencil-img

947

:bravo:Super, je res fajn se naspati!:bravo: Kajti to noč se pa res nisem!

clock-img

24.01.2005, 08:29

clock-img

puri

pencil-img

2171

Naš se je tut danes kar nekaj zbujal, ne vem kaj ga matra:zmeden2::zaspan:? Z gosto hrano smo že začeli zvečer, tako da se res naje in sigurno ni lačen, pa se še kar zbuja. Danes je še 2-krat jedel ponoči,drugač sem mu mogla pa skos dudo not popravljat:zmeden:

lp

clock-img

24.01.2005, 08:31

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Vam cist verjamem, kako je dobro spat celo noc. Nasa pikica ze en mesece spi od 20-6h, tako da smo kar malo vazni!! :)- EJ pa res, da ze od rojstva ponoci kar pridno spi, dojile sva se le prve tri tedne, potem pa sm si mleko crpala pa dodajala Novalac AC1. Mogoce je tudi to razlog, za pridno spanje..
Zdaj se moram samo se jaz zorganizirat pa hodit spat takrat kot ona, sam kaj ko sem se spravla pisat diplomo, pa mi najbolj zalaufa prav zvecer.. Ah, saj bo bolje.. 8)

lp, Devilla :muca:

clock-img

24.01.2005, 09:46

clock-img

malika

pencil-img

3199

Take stvari pa je lepo prebrat!:bravo:

clock-img

24.01.2005, 12:52

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Tudi Samo zelo pridno spi, od 22., 23., ure zvečer, okrog 4. zjutraj se podoji in potem spi do 7., ali pa tudi (danes) do 9. Sploh nisem vedela, da so dojenčki lahko tudi tako nezahtevni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem