writing-img

Varovalna ograja za posteljo

clock-img

13.02.2007, 21:54

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Čez dan naša sončica spi v zakonski postelji pa se bojim, da bo v spanju padla z nje. Zato sva z user posted image  razmišljala, da bi nabavila eno varovalno ograjo. Zanima me če ima katera s tem izkušnje, ali je zadeva praktična oz. ali je vseeno katero vzameš - znamko. Cene so namreč zelo različne. A se te ograje dobijo samo v otroških trgovinah ali tudi v tistih z pohištvom, menim namreč, da bi lahko bile tam cenejše. Kaj menite ve?

clock-img

14.02.2007, 09:37

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Mi smo jo kupili v Baby centru, je pa taka da se lahko skrajša ali podaljša, tako imamo lahko ograjico vedno na postelji, po potrebi pa jo raztegnemo, mislim da je bila okrog 5000 SIT.

clock-img

14.02.2007, 09:44

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Mi imamo tudi to in smo zadovoljni... je pa res, da se da regulirat dolžino in jo imaš lahko za katerokoli posteljo... Lp A

clock-img

14.02.2007, 12:31

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Danes je v akciji na baby center spletni strani. Ali je ta vredu. Tudi jaz razmišljam, da bi jo kupla, saj podnevi spi na zakonski postelji.

Gremo veselo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem