cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Varovalni obroč za voziček Quinny Speedi

clock-img

23.06.2007, 15:47

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Živjo,

enkrat sem nekje zasledila, da je možno dokupiti ta varovalni obroč (držalo, ograjico ali kakorkoli se že reče). Problem je v tem, da ga v Sloveniji ni za dobiti, ampak samo v Avstriji.
Ali mogoče katera ve, kje v Avstriji prodajajo te Quinnyeve obroče?

clock-img

23.06.2007, 20:53

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Mislim, da se ga da naročiti preko e-baya. Pride okrog 20€ + poštnina 20€.

clock-img

23.06.2007, 21:55

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

no  ko pa to njadem pa takoj kupim...ker mi gre res na jetra da nima obroča....sm pa tole prvič slišala???

blue sky ko najdeš mi plis sporoči na ZS
P

clock-img

23.06.2007, 22:26

clock-img

žarnica

pencil-img

706

punce, a se je katera zdaj 100% odločila,da bo naročila ta obroč? Ker sama ne razumem nemško, bi bilo možno,da bi ena še zame naročila,pa pošljem denar in si deliva poštnino?user posted image

clock-img

24.06.2007, 14:27

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

jst sm se odločla...sam glede na 20 EUR poštnine.....bi ga jst raje v kompaniji naročila pa si delimo poštnino.....tole nemščino bom pa že dešifrirala....
če je ktera 100% naj mi piše na ZS pa se bomo zmenile
P

clock-img

03.07.2007, 07:40

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

ženske moje...tile švabi se sploh nič neoglasijo....sem jim pisala....zdej se pa morm spravit da jih poskusim še poklicat....sporočim dalje
P

clock-img

22.08.2007, 21:04

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Sem ga naročila preko nemškega ebaya, plačala sem 20EUR+12EUR poštnina. Imeli pa ga bodo tudi tukaj: http://soncek.si/si/vozicki/quinny/speedi-g1568.shtml

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem