writing-img

Varovanje zasebnosti

clock-img

11.03.2005, 21:51

clock-img

DPI

pencil-img

8

Zanima me, kaj bi mi svetovali glede mojega problema.

Sem drugič noseča in tega ne želim kar takoj povsod povedati. Problem pa je v tem, da je pri moji ginekologinji sestra, ki je v sorodu z mojimi znanci in domnevam, da informacije tako tečejo naprej...

Kaj bi naredile ve?

Lep pozdrav.

clock-img

11.03.2005, 21:55

clock-img

Anonimen

Jaz bi tisti sestri resno povedala, da ne želim, da komurkoli pove za mojo nosečnost. Vrejetno ne upala drugega, kot da bi to upoštevala. Lahko pa ji tudi omeniš, da itak veš, da je odveč to sploh prositi, ker verjetno tako ali tako pozna zakon o varovanju zasebnosti.

clock-img

11.03.2005, 21:58

clock-img

sasna

pencil-img

13

Če res ne želiš, da se informcija širi naprej, bi na tvojem mestu prosila to sestro, da naj bo to za enkrat skrivnost in naj ne razlaga naokoli, sicer pa mislim, da je ona na taki poziciji, kjer morajo take stvari ostati med tabo, sestro in ginekologinjo! Nima ona kej razlagat!;)
Vsaj po mojem, da ne!9nebesa
Pa čestitke:)

clock-img

11.03.2005, 22:07

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Se strinjam s Splišni - direkt ji povej da ne želiš širjenja informacije in omeni zakon o varovanju osebnih podatkov. Omemba kakršnegakoli zakona ponavadi deluje pri vsakomur.

LP

clock-img

11.03.2005, 22:54

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Tako kot pravi Splišni - je prava diplomatka!

clock-img

13.03.2005, 11:23

clock-img

malika

pencil-img

3199

Bravo Splišni :bravo::bravo::bravo:

Kar njej post ji tam zdiktiraj, pa bo :)-:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem