writing-img

Varuh otrokovih dolžnosti

clock-img

30.09.2011, 11:44

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Odlična knjiga o tem, kako se nehamo ukvarja z otrokovimi pravicami (da je vredu in da je super, če od otroka tudi kaj zahtevamo). Priporočam v branje, res user posted image

clock-img

30.09.2011, 11:49

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Razmišljam, da bi jo kupila, ja... a jo imaš v e-obliki slučajno?

clock-img

30.09.2011, 11:52

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Oj, ja, sem brala neke odlomke, se ne morem bolj strinjat ob tej populrani vzgoji - 'dajmo našim sončkom vse naredit, da jim ne migne ena mišica ob tem - imaš slučajno e-verzijo?
20 eur i je malo velik, da mi potem stoji....

clock-img

30.09.2011, 12:01

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Hej...
Jaz sem si jo rezervirala v knjižnici (očitno je že kar popularna :)) in dobila v roku 14 dni... jo bom pa verjetno kupila... je to ena takih redkih knjig o vzgoji, ki jo je pametno prebrat večkrat (ne kot tiste ala brez dlake na jeziku, dečke vzgajamo drugače itn...).
Pomojem da je najbolje, da si jo sposodiš in potem sama presodiš, ali jo boš kupila ali ne...
Marsikdo pa si bi lahko tudi kakšen del prepisal in prepisano imel na vidnem mestu user posted image

clock-img

30.09.2011, 12:25

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Meni je tud super knjiga. Že večkrat prebrana.

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 30.9.2011 12:27:42 >

clock-img

30.09.2011, 12:26

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Uf, res dobra knjiga.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

30.09.2011, 14:19

clock-img

poli*

pencil-img

2407

V naši knjižnjici je nimajo :/

clock-img

30.09.2011, 20:29

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

uuu, avtorja knjige sta pa nam predavala na prvem roditeljskem sestanku letos user posted image . menda je v Velenju to predavanje vsako leto...
taprava asa sta, res!
gospo poznam, ker je v SG bolnisnici pregledovala Eliasa (je nevrofizioterapevtka), gospod je pa tako dobro izbiral besede, da je se najbolj zacvekane babure na tem sestanku user posted image pritegnil k poslusanjuuser posted image

knjigo imam doma; se caka na branjeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

30.09.2011, 21:04

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Čakam odgovor v stilu: Ahhhhhh...mi to itak prakticiramo že brez, da bi prebrali knjigo...

user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

01.10.2011, 19:53

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Čakam odgovor v stilu: Ahhhhhh...mi to itak prakticiramo že brez, da bi prebrali knjigo...

user posted image

user posted image

clock-img

01.10.2011, 20:14

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

je gospa Simona na koncu predavanja rekla tole:
ne delajte iz zdravih otrok invalide! nocete vedet, kako je, ko se MORAS trudit pol leta, da otrok sam drzi zlico (dela s tezko prizadetimi otroci)

hebenti, se mi je maskara kuj razmazala...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

01.10.2011, 20:30

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

A ima kdo slučajno to knjigo v elektronski obliki (da ponovim HuAnitino vprašanje)?

clock-img

01.10.2011, 20:33

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ne delajte iz zdravih otrok invalide! nocete vedet, kako je, ko se MORAS trudit pol leta, da otrok sam drzi zlico (dela s tezko prizadetimi otroci)

Se kar pridružim besedam ga. Simone.
Sta mi pa oba z Juhantom zelo zelo vredu človeka.

clock-img

02.10.2011, 13:15

clock-img

Anonimen

A to se pisateljski klan medsebojno sponzorira? Najprej izdajo Vse pravice mojega sončEka, in ko ravno obvladaš, pride nadaljevanje sage v obliki dolžnosti.

clock-img

02.10.2011, 20:06

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

Se kar pridružim besedam ga. Simone.
Sta mi pa oba z Juhantom zelo zelo vredu človeka.

Če je pa Juhant avtor knjige, pa verjamem, da jo je za kupit.

clock-img

02.10.2011, 20:12

clock-img

Anonimen

user posted image

user posted image ste me klicali? user posted image

clock-img

02.10.2011, 20:14

clock-img

liliana

pencil-img

10282

user posted image

Saj verjetno je ravno zato požela tako navdušenje in se tako hvali kot super super nad knjiga.......ker so mamice dobile potrditev da delajo prav, da so večino tega kar piše v knjigi že itak prakticirale še preden so knjigo prebrale......user posted image

clock-img

02.10.2011, 20:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

user posted image

PRRedolgo.

clock-img

03.10.2011, 12:18

clock-img

lenika83

pencil-img

954

user posted image

user posted image  ampak jaz bi res to napisala user posted image

Knjige sicer nisem prebrala, sem pa bila lani v vrtcu na njegovem predavanju in sem se psihično pripravljala na enega težaka, ki bo tam solil pamet v stilu  kako otroka naučiš da sam zaspi in podobne bedarije... Ampak moram priznati, da me je človek popolnoma presenetil in resnično navdušil. Moj komentar po predavanju je bil, da je ta človek popolnoma enakega razmišljanja kot jaz. Ne vem sicer, če je knjiga tudi v takem stilu napisana kot predavanje, ampak jaz sem se na predavanju od srca nasmejala, ker zna res zelo doživeto predavati. Sicer temu sploh ne bi rekla predavanje, ker je izgledalo bolj kot kakšen stand-up user posted image

clock-img

03.10.2011, 12:36

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

user posted image

PRRedolgo.

Ste pa vse tolk skrivnostne, kaj je v tej knjigi napisano, da se niti približno ne znam opredelik kolk daleč/blizu od te peRRfektnosti semuser posted image user posted image user posted image

Nimam pojma o čem je govora v knjigi, bi katera kaj povedala? A

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni