writing-img

Več sreče v letu 2006

clock-img

30.12.2005, 18:50

clock-img

Anonimen

Vsem,ko še upate,ne obupajte,
mlado leto vam gre naproti,
ubrale boste nove poti,
vendar z istimi cilji.
Naj vam bo naklonjeno,naj vam želje ne usahnejo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neva6

clock-img

30.12.2005, 19:00

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz vam želim polno notranje moči in pozitivne energije ter vztrajnosti do vašega cilja. Obenem pa pazite nase in uživajte življenje s polno žlico. Naj vas čakanje na zanositev ne ohromi, zlobni jeziki in nepomembne pripombe pa naj vas obidejo.  Naj bo leto, ki prihaja, vaše srečno leto, polno zdravlja in smeha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

30.12.2005, 19:15

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Jaz nisem tako pesniško ali pisateljsko navdahnena zato bom rekla samo HVALA ENAKO!!!!

clock-img

30.12.2005, 19:25

clock-img

Anonimen

Kako lepo je slišati takšne želje. Upam, da se nam čakajočim na user posted image  čimprej izpolnijo.user posted image

clock-img

30.12.2005, 20:07

clock-img

ELCA

pencil-img

37

TUDI JAZ ŽELIM VAM VSEM VSE NAJBOLJŠE IN DA SE VAM VSE ŽELJE URESNIČIJOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2005, 20:44

clock-img

babica

pencil-img

174

Novoletne želje,skrite so sanje,
novoletne želje majhne so tajne,
naj postanejo hrepenenje in smeh,
sreča naj najde pot,prav do vseh!

clock-img

31.12.2005, 10:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Se pridružujem čestitki!!!Čimveč uspešnih user posted image , ter še več user posted image   v prihajajočem letu!

clock-img

31.12.2005, 10:57

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Tudi jaz se pridružijem čestitkam. In nam vsem skupaj želim, da se nam uresniči ena velika velika skupna želja: user posted image

Srečno 2006!

clock-img

31.12.2005, 11:21

clock-img

Natka1

pencil-img

236

Pridružujem se vsem lepim željam !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Natka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem