cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Večerni čvek - a je katera za?

clock-img

14.04.2008, 20:25

clock-img

Anonimen

Evo skuhala sem kakavuser posted image , pa mal se mi čveka...

A ste kaj uživale na sončku?
jaz sem se prav martinčkala.... 2 uri sem sedela s kolegico na eni klopci sred mesta in čvekala.

Uf... je pasalo mal oddiha po doooolgeeem času.

clock-img

14.04.2008, 20:25

clock-img

Anonimen

Mal kasnej user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

Eh... nisi za akcijo...
Pa sem mislila da mi boš dala kak nasvet za potovanjeuser posted image

clock-img

14.04.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

Ja mal kasnej no user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:33

clock-img

Anonimen

OK sej lahk še katera druga dra kak nasvet... al pač sam mal čvekne zraven no....user posted image

Jz sem mela dans pa izpit... ta groznega....sem čist adijo... sam čakam, da bo ura 10.30 pa grem spat

clock-img

14.04.2008, 20:39

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Js sm pa sonček zamudila, ker sm bla v službi, smo si pa zato zdele prvoščili en dolg sprehod. In sem precej sesuta, ne vem, kam mi je pošla sapa. Upam, da bo dragi res prinesel zdele jagode in me mal pocrkljal z njimi...

clock-img

14.04.2008, 20:41

clock-img

hati

pencil-img

603

A se smem pridružit? Al ste bolj v poznani zasedbi?

clock-img

14.04.2008, 20:41

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Js sm pa sonček zamudila, ker sm bla v službi, smo si pa zato zdele prvoščili en dolg sprehod. In sem precej sesuta, ne vem, kam mi je pošla sapa. Upam, da bo dragi res prinesel zdele jagode in me mal pocrkljal z njimi...

u jagode.....a smetana bo tudiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:42

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: hati

A se smem pridružit? Al ste bolj v poznani zasedbi?

ej tuki smo vse poznane dobrodošlauser posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:43

clock-img

Anonimen

Ti džungelski prebivalec, če povešdžungelske besede se nam pa lahk pridružišuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:45

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Smetane ne bo, se jo izogibam, bom kr kipela od zdravja user posted image  Kter izpit si mela, matovilcica?

clock-img

14.04.2008, 20:46

clock-img

Anonimen

Uf..... mojo nočno moro.... besedotvorje...
matr če bi vedla da je moj materin jezik tolk zakompliciran bi ziher šla v anglijo živetuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:47

clock-img

Dream

pencil-img

1469

user posted image  Verjamem... Sestra študira SLO in ANJ, pa tut skoz neki preklinja... Tko da sočustvujem s tabo in upam, da je šlo v redu.

clock-img

14.04.2008, 20:49

clock-img

Anonimen

Veš kako ti povem.... glede na moj občutek o mojem znanju je šlo odlično.
Ampak po moje še vseeno ne bom nardila.

Sem pa bila prepričana, da bom oddala prazen test.

Sam sem ful jezna nase, ker je bil dokaj lahek test, pa če bi se mal bolj potrudila z učenjem bi čist šlo.
Ampak... vsaj odjavila se nisem... pri meni je že to uspeh. user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:50

clock-img

hati

pencil-img

603

user posted image  user posted image Čuj motovilčica, pa ti si cela v študiju. Ti ne zavidam niti malo....meni se tako ne da....

Torej jagode....jaz jih bom tudi...s sladoledom in smetano, njamsi user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:51

clock-img

Dream

pencil-img

1469

No, pa js vseeno upam, da boš nardila in se rešila tega sr.... Je pa vseen vsaj it probat, k da se odjaviš, tko da: user posted image  Mene pa čaka še diploma, upam, da mi jo uspe spacat, ker zadnji mesec nisem prav nič pri volji...

clock-img

14.04.2008, 20:53

clock-img

hati

pencil-img

603

Torej, ko bom potrebovala lektorja, vem na koga se obrnit. Jao, pa ne mi pravopisa popravljati, ker to je moja šibka točka. Resno.user posted image
Dream, kaj pa ti končuješ?

clock-img

14.04.2008, 20:54

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image Čuj motovilčica, pa ti si cela v študiju. Ti ne zavidam niti malo....meni se tako ne da....

Torej jagode....jaz jih bom tudi...s sladoledom in smetano, njamsi user posted image

ja na žalost že celo leto sedim za temi buklami in se trudim speljat faks do konca... Sej upam, da vam bom s temi izpiti morila sam še do konc junija.

Jagode.... bljak... vi jih kar jejte, jaz bom pa raj kaj drugega. user posted image

clock-img

14.04.2008, 20:56

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Js sem kr mal pikolovska okrog pravopisa, pa ne vem, al je to zarad sestre (ker če mi kej popravi, je zmer vse rdeče kot v OŠ) al zarad tega, ker me neke čudne napake res motijo. Ampak nema veze, zdele se tut men ne da it pravopisa... Končujem študij računovodje. Hvalabogu, da so vsi izpiti za menoj, ker sm mela počas že poln kufer vsega...

clock-img

14.04.2008, 20:57

clock-img

Anonimen

Torej, ko bom potrebovala lektorja, vem na koga se obrnit. Jao, pa ne mi pravopisa popravljati, ker to je moja šibka točka. Resno.user posted image
Dream, kaj pa ti končuješ?

O brez skrbi....  sej tud sama na forum pišem katastrofalno... Nisem ravno zagrižena slovenistka... No sej nč čudnega če že 100 let pacam ta faksuser posted image

clock-img

14.04.2008, 20:58

clock-img

Anonimen

Hati domnevam da si ti že končala šolanje?

(Ziher si bla kda pr skavtih? a? a?user posted image )

clock-img

14.04.2008, 20:59

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Motovilcica, a bi mogoče ananas? Jagod bo tko kmal zmanjkal...
Ti kr naredi ta faks, da boš mela pol mir...

clock-img

clock-img

hati

pencil-img

603

Uffff dream....a si računovodja? Jaz sem tud ekonomijo doštudirala, pa mi tole računovodstvo ne diši. Bolj se najdem v kaki prodaji , nabavi, marketingu. Skratka tam kjer se lahko govori. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Motovilcica, a bi mogoče ananas? Jagod bo tko kmal zmanjkal...
Ti kr naredi ta faks, da boš mela pol mir...

O ja... ananas pa bi ja... z veseljem....user posted image  Hvalauser posted image

clock-img

14.04.2008, 21:00

clock-img

hati

pencil-img

603

IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Hati domnevam da si ti že končala šolanje?

(Ziher si bla kda pr skavtih? a? a?user posted image )

Ha ha ha, ja ja bla bla. A ti tudi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem