writing-img

Večerni obrok

clock-img

30.05.2005, 12:35

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Zala bo v četrtek dopolnila eno leto:torta:. Do sedaj je zvečer pred spanjem in zgodaj zjutraj dobivala adaptirano mleko, ki ga bova počasi zamenjala za alpskega (btw kupujemo Mercatorjevega s 3,5% maščobe - je ok?).

Včeraj zvečer je pogovor nanesel na to, da bi začela večerni obrok dajat na žlico. Jaz menim, da je čisto ok, če spije zvečer 2,5 dl mleka oz. da po potrebi zgostimo s kako žličko čokolina na flaško, saj prespi celo noč. Kar nekako mi ne gre, da bi zvečer opustila tisto prijetno stiskanje, ki nama nadomešča dojenje.

Kako pa večerjajo vaši enoletniki?

Hvala za vaše odgovore in en vroč pozdrav:kuza:!

clock-img

30.05.2005, 13:17

clock-img

Anonimen

Mleko 3,5 je o.k.

Naš je večerjal na žlico kakšen lino, oz. sva se tik pred spanjem še podojila. Flaše ni imel nikoli. Mislim, da je čisto dovolj, če ji daš flašo pred spanjem.

clock-img

30.05.2005, 13:25

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Anže večerja kruh z nečim in kakav, včasih tud le kak ...lino. Za cartanje pa imava pred spanjem stekleničko čaja...

Ja, mleko 3,5 je pa pravo...

LP

clock-img

30.05.2005, 14:08

clock-img

špelica

pencil-img

256

Moj še nima eno leto, ampak se strinjam s tabo, mleko je čisto ok, še posebno če je sit, pomeni, da mu ne fali nič in je super!

clock-img

31.05.2005, 10:28

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja pri Zari je tako,da je vedno za zajtrk in večerjo mleko,drugega noče...pol pa še z mano mal zajtrkuje čez kakšno uro...
In ja kupujem ji Merkatorjevo alp.mleko 3.5% m.m. in je čist OK!!
Pije ga pa od 11.5 meseca dalje!!

clock-img

31.05.2005, 11:27

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Hvala, punce!

Bova kar na mlekecu ostali:bravo:.

LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem