IZVIRNO SPOROČILO: alda
Sem pa bila enkrat s prijateljico pri vedeževalki za spremstvo in mi je gospa brez, da bi jo prosila za komentar, takoj ko sve prišle rekla, da mi ne bo vedeževala, ker sem se že v naprej odločila da ji ne bom verjela
..i takrat pa me je mal stisnilo
Razni vedezevalci so mojstri (dela) psihologije. Popolnoma prepricana sem, da je po izrazu na tvojem izrazu, po mimiki tocno vedela, da ji ne verjames in je s tem, da je kar sama od sebe rekla, da ji ne verjames naredila dvoje: v tebi je posejala dvom (sporocila, da kar tako ve, nekaj kar ji nisi hotela povedati) in izognila se je morebitnem tvojem testu koliko bi zadela. Namrec najslabse kar lahko "slogarci" naredis je, da si brez reakcij (preverjeno), ker so v tem primeru brez kompasa.. saj je vse kar pocnejo usperjeno glede na reakcijo, ki jo izzove z dolocenimi trditvami. Tocno vedo kdaj so na "pravi poti", ki jo nekdo pricakuje od njih.
Enkrat je bila ena oddaja o duhovih... samo na psiholoske fore je tip vse preprical, da so videli duha .. nekaj takega je bilo... odlicna ponazoritev kako se lahko s clovekom manipulira. Za tega tipa so "slogarce" navaden vrtec, ampak princip je isti.
Torej - sploh te ne rabi stiskat